Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Małe miss, lolitki i barbie-co sadzicie o 10 latkach w makijazu?

Polecane posty

Oooo matko bez komentarza w ogóle. Jak można dzieciom pozwalać na coś takiego, to już w sumie nawet nie chodzi o pozwalanie, ale dziecku to nie pasuję. W tym roku byłam nad morzem w Sopocie, widziałam rodziców z córką która mogła mieć 10 lat MAX, ubrana była w sexi krótkie spodenki, było widać jej półdupki, bluzkę z odkrytym brzuchem i sporym dekoltem , a piersi nie było tylko deska, do tego usta na czerwono czarne kreski i mocno wytuszowane oko, rozpuszczone blond włoski, wiecie jak to wyglądało, tragedia :-/ na tych rodzicach najwyraźniej nie robiło wrażenia to że każdy się oglądał. Skojarzyło mi się to z jakimiś młodocianymi ku..re..wkami , na prawda :-(

Gość
ale szkoujące jest dla mnie to że takie male dziewczynki farbuja włosy na jasny blond, przeciez w w eiku 20 lat beda chyba łyse!

ale jak można z własnego dziecka robić "kogoś"takiego, przecież to stareńkie maleńkie, zero dzieciństwa...

Gość w stanach konkursy typu
małe miss sa bardzo popularne, mnie sie to nie podoba i wygląda mi jak zaspokajanie ambicji rodziców za wszelką cene.

ogladalam kiedys program wybory malej miss. to co sie tam wyprawia z dziec mi a raczej co rodzice wyprawiaja to czysta parodia.spryskuja dzieci samoopalaczaczem,maluja jak jakies 30:/ i dzieciom sie to wcale nie podoba.sa TRAKTOWANE JAK ROBOTY,MASZYNY DO WYGRYWANIA.TO NIE SA MARZENIA TYCH DZICI TYLKO ICH RODZICOQW.MOZE KIEDYS ZROZUMIEJA CO ZROBILI SWOIM DZIECIOM

Gość w stanach konkursy typu
Ja też oglądałam takie filmy i to nie jest tak że tym dzieciom sie to nie poddoba, częśc owszem traktowana jest jak maszynki do wygrywania, ale część to bardzo lubi. Zresztą która z nas w wilku 6 lat nie stroiła sie po kryjomu w szpilki mamy i nie podbierała jej szminki?

WIDZIALAM JAK TE DZIECI RYCZALY JAK ICH SPRYSKIWANO TYM OPALACZEM.GDY ICH CZESANO I MALOWANO.moze niektorym sie to podoba ale spojrzmy prawdzie w oczy to rodzice spelniaja swoje marzenia i ambicje.ja tez lubialam sie stroic ale nie wyobrazam sobie swojego dziecinstwa ktore jest oparte tylko i wylacznie na walce.