Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakana kasia

KOBIETY POMOZCIE MI, BO JUZ NIE WIEM CO ROBIC. NIE CHCE ZYC

Polecane posty

Gość zaplakana kasia

placze juz pol dnia. moj byly napisal do mnie ze chce sie ze mna przyjaznic, ze z nikim mu sie tak dobrze nie rozmawia jak ze mna. ale nie mowil nic o tym ze chce byc znowu razem... czy taka propozycja przyjazni moze oznaczac to ze chcialby wrocic do siebie ?? nie romawialismy przez rok czasu a tu nagle takie cos :( pomozcie, co o tym sadzicie ??

Gość zoża porarna
jak facet pisze, mówi że chce sie z tobą przyjaźnić to oznacza że fizycznie mu sie nie podobasz

Kasia to cięzko ocenić, ale wydaje mi się, że gdyby chciał wrócić to raczej inaczej by zaczynał. Prawdopodobnie jasno okresla juz na początku wasze ewentualne relacje.

przez to nie chcesz żyć? a jak się przykładowo kiedyś dowiesz, że masz raka, to od razu po wyjściu ze szpitala skoczysz z mostu? wracaj do lalek dziecko, dorośli mają poważniejsze problemy.

Gość kicia zlaa
zerwij kontakty.bo bedzie Ci trudno sie z nim spotykac

Gość zaplakana kasia
ja z nim bylam kiedys dosyc dlugo. zerwalismy, nie odzywalismy sie do siebie przez rok. nie mieszkamy w tym samym miescie i nie mamy zadnego kontaktu. po co on mi znowu zycie niszczy ? i to tylko po to aby byc przyjaciolmi? nadal go kocham i przyjazn to najgorsze co mogl mi zaoferowac :(

Gość chodzik
a ja myślę ze chce wrócić a co ma powiedzieć po roku czasu ze chce być z z tobą nie powie tego powiedział ze chce sie z tobą przyjaźnić bo chce ciebie wybadać