Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze wierze wtaki czas

co zrobić żeby rozwinąć jakoś bardziej znajomość z facetem.

Polecane posty

spotykam się od jakiegoś czasu z pewnym facetem. oboje sie sobie podobamy, oboje chcemy ze sobą być, ale i też oboje jesteśmy po "przejściach" oboje bimy sie ryzyka. przytulanie, chodzenie za reke - tak, ale pocałunki już nie... nie wiem jak to zmienić, sprowokować... ? macie jakieś rady. wiem, że zachowujemy sie jak dzieci, ale tacy właśnie jesteśmy...

ja mam 19 a on 23 lata...

ale po prostu tak cholernie mnie do niego ciągnie, dosłownie jak magnez... eh... :o ale po prostu nie chcę wyjść na idiotkę by od razu zacząć go całować... :o

Gość jeszcze
tylko, że ja 27, a on 35. Od roku trwa "zabawa" w kotka i myszkę... Oboje po przejściach. Jedyny kontakt, to złapanie za rękę w nadgarstku i pocałowanie (prawie) w usta na zakończenie pierwszej randki. I masaż niedawno, który mógłby stać się masażem erotycznym... :o I właśnie, kontakt fizyczny u niego na tak, a emocjonalny na nie :(. I również liczę na to, że się to zmieni... Nie wiem czy słusznie :(.

mój mnie "testuje" sam mi to powiedział :P i dlatego mam nadzieje ze to sie zmieni wkrótce...

Gość jeszcze
jeszcze wierzę w taki czas -> wobec tego życzę Ci pomyślnego wyniku testu... U mnie wygląda to dziwnie - wiem, że on nawet do kontaktu fizycznego potrzebuje jakiegoś tam zaufania... Liczę, że w końcu to się zmieni - że w końcu będzie umiał mi do końca zaufać - mimo tego, ze nie jesteśmy razem i dość rzadko się widzimy, to kontakt mamy cały czas i jesteśmy dość blisko... Teraz jest za granicą, raz się stamtąd odezwał - pierwszy (wiadomo-koszty smsów są dość spore), niedługo wraca... A i ja się nie odzywam-może zatęskni ;-).

Gość to brzmi tak jakby on byl
prawiczkiem. Czy znasz jakakolwiek kobiete , ktora potwierdzi, ze z nim spala?

Gość albo geyem.

Gość jeszcze
Nie jest gejem. Prawiczkiem też raczej nie - był z kimś 8 lat w związku, więc raczej to technicznie niemożliwe :-). Nie znam nikogo, kto by to potwierdził, bo to chyba była jedyna dziewczyna :-). Co to da, że się na niego rzucę??? :-)

Gość i znów...
up