Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bru_netka30

Samotny wieczór brunetki.

Polecane posty

sunday morning: czy oni tam choduja torbacze na zasadzie zwierzat domowych? jak psy i koty? :P a Ci szkodzi to serio bez gaci? cos mi sie wierzcyc nie chce..

Gość wawawanda
o tak... samony wieczór jesienny dół szczerzy się przez okno w nocy gonią złe sny za dnia wieje nudą i deprechą fajnie, fajnie jest

Teraz ja w domu :) prawie 3 lata tu jestem i w sumie to spoko:) chodz nie wszystko mi sie podoba:Pale da sie zyc.Za Pl juz tak nie tesknie jak kiedys

zdecydowanie lizaka!!!!!!!.....zresztą zaraz sprawdzę bo żona poszła robić prysznic..... o kurde jest LIZAK!!!!!! w takim razie spadam moi drodzy... brunetki, farbowane blondynki, bezdomni czy jakoś tak... i sasiadki kangurów..... całuje zaglądnę tu skoro świt baj ;) tylko rączki na kołderce proszę

no to jak jest wawanda? fajnie czy depresyjnie? nam tu wesolo. ja ananasa zajadam ;) wiec ogoreczkom powiem NIE

[bru_netka30 Szkot w kilcie nie powinien miec bielizny taka byla tradycja, od niedawna mozna ubrac bokserki,ale ludzie wola utrzymac tradycje i sa bez gaci :D ojjjjjjjjjj naogladalam sie juz Szkockich tylkow:D

Gość sunday morning
bru_netka30 kangurki sa zwierzatkami domowymi, ale na obrzezach miast lub na prowincji. Tu gdzie mieszkam , nie widzialam ,zeby ktos kangura na smyczy wyprowadzal :D Moze sama bede miala kangura , jak zdecyduje sie tu zostac. Tylko wtedy zamieszkam wlasnie na jakims zadupiu

no i proszę, panowie w zdecydowanej mniejszosci, no chyba ze ktos dołączy i powiekszy grono męskie

Gość sunday morning
przez 3 lata mozna sie przyzwyczaic ;) ale szkockie tylki nie sa za ciekawe :D

Sunday- oj bardzo daleko mieszkasz. Ja bym się nie odważyła przenieść za ocean nawet jakby mi 2 kangury gratis dawali. ;) Jakie masz plany na niedziele?

Brzydula, widać - ładnie :-) No właśnie, pająki są brrr !!! Wchodzą nieproszone do domciu i kąsają w stópki :-)

Gość sunday morning
bru_netka30 poranne leniuchowanie, zakupy, a wieczorkiem ognisko nad jeziorem ze znajomymi. Maja pichcic jakas potrawe w kociołku nad ogniskiem. Ciekawe czy to bedzie zjadliwe ;)

Gość sunday morning
nie przepadam za pajakami, owadami i pelzaczami. Jeszcze tego duzo nie lazi bo dopiero lato nadejdzie, ale latem to nie wiem jak bedzie. Od niedawna tu jestem, wiec sie jeszcze nie zdazylam rozeznac

Gość bru_netka4
sunday- o to bardzo ciekawie. wiec jak my bedziemy spali, lub sie budzili ty bedziesz zajadac kangury z garnuszka :D