Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi się przydarzyło

Spotkałam niemal idealnego faceta-co za ironia losu

Polecane posty

Zawsze powtarzałam,że wolę być sama niż z jakimś półgłówkiem,a tacy teraz przeważają.Jakiś czas temu poznałam faceta,który jest najblższy mojemu ideałowi:inteligentny,oczytany,wykształcony,kulturalny,a w stosunku do mnie po prostu fantastyczny.Dogadujemy się idealnie,po 5 minutach rozmowy z nim czułam się tak jakbym go znała od lat.Niestety,od miesąca ma żonę :O W dodatku to chyba prawda,że przeciwieństwa sie przyciągają,bo ona jest jego totalnym przeciwieństwem...

No to współczuję,ale jak wyjechał to może jeszcze jest nadzieja,ja nie mam :O A najgorsze jest to,że tacy faceci są unikatowi i może już nigdy takiego nie spotkam...

Gość patsewnu
Ja swój ideał poznałam 8 miesięcy po moim ślubie, po następnych dwóch miesiącach wniosłam pozew o rozwód, a miesiąc później zaszłam z nim w ciążę. Teraz jestem w trzecim miesiącu ciąży i jestem bardzo szczęśliwa :). Czekam tylko na termin rozprawy rozwodowej. Tobie też życzę szczęścia :), aczkolwiek nie radzę czynić żadnych kroków w kierunku rozbicia jego związku. Mój G ciągle mi powtarzał żebym ratowała małżeństwo i za to jestem mu wdzięczna, bo wiem że to była tylko i wyłącznie moja decyzja i nikt do rozwodu mnie nie zmuszał. Zapewne byś nie chciała, żeby Twój Ideał kiedyś Ci wyrzucił, że dla Ciebie i przez Ciebie zrezygnował ze swojego życia

Gość króffka
Alanis wiedizała o czym śpiewa. ' its like meeting the man of my dream and then, meetin his beautiful wife .

Gość króffka
patsewnu jak to jest przechodzic przez coś takiego? od razu wiedziałaś co jest dobre, co złe..? Nie bałaś się podejmowac kolejne kroki ku szczęściu?

Gość kassssssssssssss
To dlaczego Ty nie zaobrączkowałaś tego gościa? Spóźniłaś się?

Gość pytanie do kroffki
a co to za piosenka Alanis?

Gość patsewnu
Nie wiem co Ci na to pytanie odpowiedzieć. Z mężem przed ślubem mieszkałam prawie 3 lata, a G znałam kilka dni i wiedziałam, że muszę coś z robić. Nigdy w życiu nie przytrafiło mi się coś takiego. Zaćmienie umysłu, nie wiem jak to nazwać. Teraz jest ciężko, bo zostałam zupełnie z niczym i zamiast zamieszkać w nowym mieszkaniu z mężem wybrałam akademik i ogólnie biedę..ale do czasu aż skończę studia :). Jestem szczęsliwa i jedyną rzecza jakiej żałuję jest decyzja o ślubie. Dzień, który ma byś najpiękniejszym dniem w życiu, o którym od dziecka myśli duża część dziewczyn był jednym z gorszych dni w moim życiu.

Jeśli to było pytanie do mnie,to można powiedzieć,że się spóźniłam.On rok temu wziął ślub cywilny i od tego czasu wiadomo było że za rok wezmą kościelny Nie zamierzam rozbijać jego związku,sakrament to sakrament,nawet jakby się rozwiódł to dla mnie i tak na zawsze byłby mężem innej

Gość patsewnu
Jeżeli wziął ślub rok temu i co gorsza dla Ciebie jeszcze bardziej ugruntował to małżeństwo ślubem kościelnym, to wg mnie kocha swoją żonę...bo dwa razy tego samego błędu się nie popełnia.

Gość autorko znam ten bol
Tylko, ze ja zakochalam sie w tym swoim ideale, jak w nikim innym przed nim. Dzis minelo juz 5 mam swoje zycie on ma swoje. Czas leczy rany

5 lat mialo byc

Gość Brązowooka M
No i super postepujesz, szanujesz jego zwiazek i szanujesz siebie. Na pewno znajdziesz tego swojego jedynego, on gdzies tam jest i cos porabia, a to co teraz minie szybciej,niz Ci sie zdaje. Glowa do gory i badz dumna z tego, ze nie dolaczysz do grona sfrustrowanych i zaklamanych kochanek. Pozdrawiam :)

Gość kassssssssssssss
Może dla tego faceta nie jesteś idealną kobietą, jest nią ta z którą się ożenił.

No chyba tak,ale byłam strasznie zdziwiona jak zobaczyłam jak on się do niej odnosił,zupełnie inaczej niz do mnie...do niej czasem niezbyt miło i nie troszczył sie tak o nią jak o mnie.No ale może w domu jest inaczej.Zdaję sobie sprawę z tego,że chce z nią być i nie przezywam tego,bo nie jestem w nim zakochana,tylko szkoda,że tak się złożyło,że jedyny z którym mogłabym być jest już zajęty

Gość do patsenwu
czy twoje dziecko wedlug prawa nie bedzie dzieckiem meza gdyz zaszlas w ciaze podczas trwania malzenstwa?

Gość patsewnu
Aj tam, nie on jeden na świecie. Zobaczysz, że w najmniej oczekiwanym momencie spodtasz tego Prawdziwie Jedynego :D

Gość króffka
Alanis Morissette - Ironic

autorko znam ten bol a u was co sie stalo,ze nie jestescie razem?

Gość pytanie do kroffki
Dzieki:P

No ja nie wiem czy to jest możliwe żeby kumulował w sobie tyle tak rzadkich w dzisiejszych czasach zalet i był wolny.Obawam sie że ten był ostatni ;) Mam 20 lat,znam wielu chłopaków i facetów,ale z nikim nigdy nie dogadywałam sie tak idealne jak z nim,a znamy się ledwie kilka m-cy

autorko znam ten bol a u was co sie stalo,ze nie jestescie razem?

On juz tez mial zone, i malutkie dziecko, wiec...

Gość patsewnu
Odp. W pozwie rozwodowym zamieściłam informację, o tym kiedy ustało pożycie i kiedy sie wyprowadziłam od męża. W ciążę zaszłam kilka miesięcy później. Z resztą dziecko jest tego mężczyzny, który w akcie urodzenia dziecka widnieje, a wątpię żeby mój mąz kłócił się o to :D

Gość nie ma ludzi idealnych
i on tez nie ejst idealem tylko ze znajac go tak krotko o tym nie wiesz, do tego jestes nim zauroczona wiec masz rozowe okulary ale pobzykac bys mogla, dlaczego nie

Pewnie że nie ma ideałów,dlatego napisałam,że on niemal nim jest.Nie jestem zauroczona,wdzę jego wady,poza tym ja stopniowo sobie uświadamiam że on jest tym kogo szukam,na początku jak znałam go mniej nie widziałam tego.A najgorsze jest to,że zaczynam sobie roić,że jego zachowanie względem mnie też się zmienia

Gość hłe hłe hłeeee
no to romansik bedzie niby rok to krotko sa malzenstwem, ale pewnie znali sie dlugo przedtem wiec on juz znudzony.... korzystaj