Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajednablebleble

monsturbacja

Polecane posty

jestem poczatkujaca w tych sprawach. nie wiem jak zrobic zeby doprowadzic sie do orgazmu? wlozylam calego srodkowego palca do pochwy i nic. ; / co dalej powinnam robic?

powinnas wlozyc 2 srodkowe palce i ruszac nimi w gore i dol nie wkladac i wyciagac tylko palce trzymaj sztywno delikatnie ugiete i go gory i do dolu coraz szybiej i nie zapomnij nawilrzyc... tam w srodku powinnas wyczuc takie gorki nierownosci na sciance w okolicach brzuch... jak je pomasujesz tez bedzie dobrze.

zobacz jezeli dobrze to zrobisz i uda ci sie to napewno bedziesz to robic czesciej. ja jak robilem to swojej dziewczynie to w ciagu nocy chciala 6-8 razy w tym 2-3 raze bez odpoczynku ale pozniej miala dreszcze i trzeslo ja mowila ze takiego orgazmu jeszcze nie miala nigdy... i jeszcze do tego sex kilka krotnie jednej nocki

wiesz, jeszcze zanim włożysz paluszki, posmyraj łechtaczkę palcem/palcami, jak sie totalnie rozluźnisz pomyslisz o "ciekawych" rzeczach to zrobisz się mokra w dziurce i nie trzeba będzie niczym nawilżać ;) Aha tylko nasliń te paluszki, zebyś sobie nie obtarła ;) sama bedziesz wiedziała o co chodzi, jak poczujesz rozkosz!;)

Gość pamietaj
o lechtaczce,powodzenia i milej zabawy

wlasnie jak moj chlopak mnie masturbowal to doprowadzil mnie do orgazmu ze cala sie trzzeslam i drzalam. a ja tak sama nie umiem zrobic . ; p to byl orgazm łechtaczkowy, ale jakos nie udalo mu sie doprowadzic mnie do orgazmu pochwowego.

Gość a co to monsturbacja
Masturbacja przy użyciu monstrancji?

niektóre w ciągu całego swojego życia nie osiągnęły orgazmu pochwowego, wiec nic się nie martw ;)

hehe, ja robie tak: najpierw łechtaczka, potem pochwa, i spowrotem łechtaczka :)

no ja do orgazmu łechtaczkowego umiem sie doprowadzic.. ale chcialam do tego pochwowego. ale widze ze nie da rady. przypomnialam sobie ze raz tylko doszlam do orgazmu pochwowego jak moj swietny chlopak robil mi minete a potem te jego sprytne paluszki ; ] mm.

To tak jak ja ;) Samej nigdy mi sie nie udało dojśc do pochwowego. Dochodzę tylko jak kochamy się na jeźdzca, ale to rzadko niestety :(

Faceci to mają super, bo zawsze mają orgazm! hihi, tak sobie myśle, że gdybym też zawsze miała to kochałabym się na okrągło :D