Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fioletowa parasolka

Spis-lista facetów na kafeterii

Polecane posty

Gość facet o smutnym oddechu
Mam na imię Andrzej , mam 26 lat , mieszkam w Radomiu i sprzątam wagony pociągów pospiesznych na bocznicy dworca PKP :(

Gość cgsgsaf
"Wpisujcie imię wiek i miejsce z którego piszecie" a wzrost? a stan konta? a posiadany samochod? Od razu mozna odsiac nieudacznikow ;)

te sprawy o których piszesz mnie nie interesują :P imię i miejscowość wystarczą :P a tak w ogóle czyżby panowie się poczuli w jakiś sposób urażeni moją chęcią spisu ich osób? ;)

Gość cgsgsaf
ostatnio wystąpiłam na festiwalu nic nie znaczących artystów w Trzebiatowie

Gość cgsgsaf
wyczuwam desperacje :classic_cool:

Gość to i ja Złoty
sie wpisze . Jestem nieudacznikiem od 23 lat , mam wągra na twarzy i nie mam dziewczyny :P

Gość artur mazowieckie
mam 33 lata , mieszkam z rodzicami na wsi na mazowszu, zarabiam 1500 PLN , nie miałem i nie mam dziewczyny bo jetem bardzo niesmiały a poza tym za stary na licealistki z mojej okolicy. wolny czas spędzam przed kompem albo na spacerach po pobliskim lesie. jestem nieudacznikiem i tyle.

hahaha desperacji nie ma we mnie za grosz :) ale kogoś widocznie myli przeczucie :P randki mnie nie interesują, po prostu chcę zrobić spis bo jakoś ostatnio się tutaj wiele pomieszało :O

Gość benita....
jest w końcu ten.... komiczne ....... czy nie?

Gość nie bo neta w wariatkowie
wlylaczyli

Gość kabel to baba
brzydki niski beznadziejny nie słyszałas że faceci z kafeterii to albo zajęte ideały i super macho jak komicznie czy kabel usb" albo jestes niedoinformowany

Gość to zwykle cioty nie faceci
normalni fajni faceci nie siedza caly dzien na babskim forum albo sa zajeci ci stad dowartosciowuja sie tutaj bo w realu nikt ich nie chcial albo sa oblesni

Gość martiaka
BNB to żałosny typ jak jego nick

karolina868-mylisz się,czy nie zauważyłaś że ja lubię wkurwiać takie kobiety jak ty,sprawia mi to przyjemność i jak widać po twoim poście udaje mi się i czuję się szczęśliwy,bo jestem zły i myślę że trochę inteligentny,lubię sie mścić za moje nie powodzenie u takich pustych kobiet jak ty,lubię im dogadywać itp,kobiety mnie nie nienawidzą co sprawia mi wielka przyjemność.

39 lat, Elbląg, kawaler, - od razu dodam, że z wyboru Nie ma kobiety której bym się nie podobał:D Lubię tu czasem wejśc i się pośmiać, to jedyny powód:)

znalazłaś chłopaka na kafe i prawda w oczy kole? :D bo " 12:00 [zgłoś do usunięcia] to zwykle cioty nie faceci normalni fajni faceci nie siedza caly dzien na babskim forum albo sa zajeci" ma racje do kobiet zresztą też można to zastosować fajni ludzie nie siedzą na ogólnych forach o niczym :P

Gość Jjawol
bnb nie pierdol dyrdymałów-gorzej już z tobą nie będzie-i tak dziwne, że jeszcze się tu męczysz

Gość
Lista facetów z kafe prawie jak spis cudzołożnic :p

Gość zmienilas nick
znananielubiana tylko stopka została

imie, wiek, wzrost, stan konta, samochód, miejsce zamieszkania.... a nie lepiej pule genową. przynajmniej one powiedz jaki facet jest, do diabła z doborem naturalnym, zasady prokreacji sa przereklamowane ;p