Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalineczka

To od kobiety zależy jaki będzie związek-to prawda?

Polecane posty

009] 10:51 [zgłoś do usunięcia] lalineczka sami, to głupstwa ale by mnie uszczęśliwiły...trzymanie za ręke na spacerze, czasem słynna już kolacja przy świecach, zdrabnianie mojego imienia, nazawanie mnie 'kochanie'(on zwraca się do mnie wyłącznie bezosobowo lub po imieniu), czasem kwiaty bez okazji...itp. pierdoły. Ok,a teraz następne pytania --czy ty okazujesz Mu w ten sposób miłość?(chwytasz za rękę,wspierasz gdy ma kłopoty,gdy jest zmęczony dajesz Mu odpocząć,czy wtedy zmuszasz do romantycznych spacerów -czy gdy jesteś chora,opiekuje sie Tobą,zauważa gdy jesteś smutna itd. skup sie na jego czynach,i wtedy mi odp czy rzeczywiście jest taki zły:)

Gość lalineczka
czy ja okazuje mu uczucia? byc może za mało ale to dlatego, że chyba czekam na niego, aż to on się otworzy. Tak, opiekuje się mna, moge na niego liczyc i zauważa, gdy mam kiepski humor:)

Ja bym jednak stawiala na to aby znalazla sobi mlodszego partnera ktory rzeczywiscie ja doceni a nie ona bedzie musiala sie spuszczac zeby ten ja docenial jakas paranoja. Jestes mloda dziewczyna bardzo uczuciowa nie daj sobie mnipulowac...

10:57 [zgłoś do usunięcia] lalineczka czy ja okazuje mu uczucia? byc może za mało ale to dlatego, że chyba czekam na niego, aż to on się otworzy. Tak, opiekuje się mna, moge na niego liczyc i zauważa, gdy mam kiepski humor Odp sama sobie na to pytanie wymagasz od Niego,to czego sama Mu nie dajesz. Nie rzucaj Go,tylko naucz sie z Nim rozmawiać i okazuj Mu miłość tak jak sama byś tego chciała:) pozdr 3mam kciuki za Was. CZYNY SĄ NAJWAŻNIEJSZE--SŁOWA TO TYLKO DODATEK

a ja bym stawial na to by zbyt pochopnie sadow nie wyglaszac :-) byla wczesniej bardzo cenna uwaga kanta - faceta tu nie ma wiec obiektywizm poszedl sie....;-)

Gość lalineczka
Kant dupy ---> wszyscy cię uwielbiamy, jesteś mądrą kobietą i masz cudowne poczucie humoru:) 🌼

Widze ze Kant d.u.p.y. sie ze mna zgadza, to moze literka jakiegos na szybko obrocimy hmmm ?? :-D

Gość lalineczka
ja się obawiam, że on jest niereformowalny i rozmowa tu nic nie pomoże, bo juz któryś raz z kolei mówie mu, czego mi brakuje w związku i nic się nie zmienia. Poza tym nie jestem pierwszą kobieta, która zarzuca mu brak uczuciowości.Kiedyś mi powiedział-znów to samo, znów jakaś kobieta to mi zarzuca.

ja się obawiam, że on jest niereformowalny i rozmowa tu nic nie pomoże, bo juz któryś raz z kolei mówie mu, czego mi brakuje w związku i nic się nie zmienia. Poza tym nie jestem pierwszą kobieta, która zarzuca mu brak uczuciowości.Kiedyś mi powiedział-znów to samo, znów jakaś kobieta to mi zarzuca. to lubie najbardziej na forum, to powolne wylazenie szydla z worka (i nie mowie tu o facecie) ;-)

Gość lalineczka
zawsze szczery---> i widzisz jak tu jest fajnie! Gdzie indziej miałbyś taką telenowelę w odcinkach:P Mój facet niecierpi jak siedze na kafeterii i uważa to forum za idiotyczne i za starte czasu. Ale ty szczery jesteś inny;)

Heheh LaLINECZKA moze dla Ciebie to rozmowa,a dla niego---atak na jego osobę:D skoro wiedziałaś ze taki jest,rok z Nim już jesteś---to chyba nie jest tak źle? zmykam

Kancik pamiętaj czym się trujemy tym sie leczymy wiec ... chlup w ten głupi dziubbb a i auorka też moze sobie walnie kielonka hmmm? :-) Droga autorko jak sie lubisz meczyc i doswiadczac w zyciu to sobie powiesz " Co nas nie zabije to nas wzmocnie" i cale zycie z nim spedzisz w przeswiadczeniu ze juz tyle przeszlas i jestes taka mocna ze teraz to juz mozesz gory przenosic... A jesli chcesz milosci czulosci dbalosci itp... to przemysl to czy on jest w ogole Cieie wart i czy jestes w stanie sie tak z nim meczyc bo z wiekiem nie stety albo i stety nie bedzie lepiej a gorzej, czlowiek staje sie bardziej upierdliwy, staje przy swoim itp....

Gość lalineczka
dzięki dziewczynki za rozmowę i rady:) ja juz zmykam, miłego dnia🌼