Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missD-1991

Studia na kierunku Fizjoterapia

Polecane posty

Gość missD-1991

Po zdaniu matury zamierzam rozpocząć studia na kierunku Fizjoterapia ... Dużo osób mówi, że jest to kierunek przyszłościowy, a poza tym moje zainteresowania związane jest z biologią i anatomią człowieka i myślę, że sobie poradzę. Mam tylko jedno pytanie: Aby dostać się na fizjoterapię wystarczy zdać na maturze biologię podstawową czy jednka musi być rozszerzona. Czytałam, że maturę rozszerzoną z biologii zdaje się tylko wtedy, jeżeli ktoś chce iść na medycynę lub psychologię. Proszę o odpowiedzi

Gość missD-1991
Proszę o odpowiedzi :)

Gość gweshdhgbsd
tylko rozsz.

Gość egesgwergws
no tylko wez pod uwage ze jak bedzie pisac podstawa albo rozszerzona - to przy chocby odrobinie konkurencji z podstawa nie masz szans.

Gość missD-1991
Byłam na stronie szkoły do której się wybieram ale tam nic nie pisze ... Jest tylko opis kierunku :/

Gość ghdtgd
co to za szkola?

poszukaj w zakladce rekrutacja tam zwykle sa takie inor. naucz sie szukac przede wszystkim. pojdziesz na sudia to tam nikt za Ciebie nic robic nie bedzie, wszystko sama bedziesz musiala. ALe jesli juz mowa o fizjoterapii to na pewno biologia rozszerzona

u mnie brali pod uwagę 3 przedmioty: polski, j. obcy i przedmiot dodatkowy... poziom nie był podany, jedynie przelicznik do niego, że 1pkt na rozszerzeniu to1/3pkt w podstawie... także ja wszystko rozszerzone zdawałam.