Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NibySama

HSG

Polecane posty

Gość NibySama

Miałam zabieg HSG. Lekarz zapwnił mnie że po tym zabiegu uda mi się zajść w ciążę. Od zabiegu minęło około....3-4 miesięcy. Ciąży brak

Gość mikkkkkki
HSG nie jest gwarancją usunięcia problemów stojących na przeszkodzie zajścia w ciążę. Mi się udało zajść w ciążę 5 lat po HSG i na dodatek trzea było usunąć jeszcze po drodze masę innych problemów. Ale to już u innego lekarza. Dobra rada: zmień lekarza.

Gość baaaaardzo prosze
a robiłaś jeszcze jakies inne badania? Hormony, monitoring cyklu. Twój mąz tez powinien sie przebadać(badanie nasienia). Ile sie juz staracie?

Gość NibySama
miałam monitoring cyklu i badanie krwi beta HCG. Mąż miał baanie nasienia i wszystko ok

Gość baaaaardzo prosze
a po co robiłas betę? To badanie robi sie po to, by stwierdzić lub wykluczyć ciążę?

Gość NibySama
miałam podejrzenie ciąży.....

Gość gość
Witam miałam robione hsg 22 maja, 10 dnia cyklu, cztery dni po dostałam niby okres, poszłam do gin stwierdziła, ze to nie może być okres, tylko krwawienie, po badaniu usg zobaczyła cos jakby polip, ale pewności nie było to było ponieważ to mogło być endometrium przed okresem {złuszcza się i z krwią wypływa} miałam pojawić się po okresie. Dostałam D*phaston. Wyjechałam na 3 tygodnie urlopu, około 2 tygodnie temu zaczęło mnie boleć podbrzusze, piersi od czasu do czasu. a okresu nie mam. Mój mąż mówi mi zeby nie robić testu, we środę za tydzień idę do lekarza i zobaczymy może się udało? Czy któraś z was miała takie objawy?