Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalarepa86

Sprzedam Max Factor puder i podkład 2w1 creme puff odcień 05 transparentny

Polecane posty

Gość kalarepa86

Witam. Mam do odsprzedania puder max factor creme puff. Zapłaciłam za niego 30 zł i użyłam tylko raz, a do tego niewiele ponieważ kolor okazał się zbyt ciemny, chociaż ekspedientka przekonywała mnie, że ładnie połączy się z kolorem skóry. Myślę, że nie myliła się, i podkład rzeczywiście będzie dobry, ale dla kogoś kto ma lekką opaleniznę, lub nie tak jasną karnację jak ja. Gąbeczkę do nakładania pudru od razu wypłukałam. Myślę, że cena 27 zł nie będzie dla nikogo, kto go używa za dużym wydatkiem - koszt wysyłki pokryję sama. Na allegro z wysyłką też można tyle zapłacić, a nawet więcej - ja zapłaciłam 32 zł w sklepie, ale opuszczam ze względu na to, że go użyłam) Jeśli jest ktoś chętny to proszę pisać na mój numer gadu - 5296021. Proponuję odsprzedanie go, ponieważ był to dla mnie duży wydatek, i szkoda, żeby ten puder leżał u mnie nie używany, a pieniądze na ulicy nie leżą.

Gość kalarepa86
Jest ktoś chętny?

hej wydaje mi sie, że za drogo na allegro oryginał jest nawet za 19,90:) może sprzedasz go właśnie za 19 zł, inaczej będziesz miała trudno, pozdrawiam serdecznie

Gość kalarepa86
Ale proszę popatrzeć jaka jest cena z przesyłką - przekrój od 24 do 31 zł.

Gość sssssssa
No własnie, wiec skoro nowy jest z 24, to kto ci kupi używany za 27? Powinnaś go sprzedać góra za 23 zł.

Gość sssssssa
A puder być może wcale nie ebdzie za ciemny, jesli bedziesz go nakładać miękkim pędzlem cienką warstwą, a nie gąbką.