Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE OPOMOC

PO PROSTU WEJDZ JESLI MASZ DOBRE SERCE I POCIESZ MNIE ALBO POWIEDZ CO MAM ZROBIC

Polecane posty

Gość PROSZE OPOMOC

kiedys bylismy razem, bylo cudownie ale niestety rozstalismy sie z mojego i jego powodu w kłotni. nie mielismy kontaktu przez ostatni rok. jestesmy z innych miast... wczoraj do mnie napisał co u mnie słychac rozmawialismy troche. pozniej on mi powiedział ze chciałby sie ze mna przyjaznic bo z nikim sie tak dobrze nie dogadywał, zgodziłam sie na to bo czuje to samo co on tylko ze ja go nadal kocham i pewnie bede liczyła na cos wiecej co sadzicie napisał tylko po to aby sie przyjaznic czy ma w tym jakis inny cel ?? np powrot do siebie ? doradzcie prosze, od wczoraj płacze

Gość nie ma innego celu
lubi cie i nie chce ci sprawac przykrosci rozstaniem. Przyjazn jest tez duzo warta i moze trwac dlugo. Poplacz sobie, potem docenisz

Gość ________________-
Przemysl to..jesli on chce sie tylko przyjaznic to kazde spotkanie z nim to beda katusze dla Ciebie..

Gość nie_pocieszam
każdy facet czasem ma gorszy dzień i tęski pewnie poczuł tęsknotę i pod wpływem impulsu skontaktował się z tobą najlepiej nie obiecuj sobie nic więcej po tym ale oczywiście może to być również nieudolna próba powrotu (nieudolna bo nie proponuje się przyjaźni osobie z którą chce się być) więc prosto z mostu się go o to zapytaj generalnie przyjaźń kobiety i mężczyzny to oksymoron :) oczywiście wyjątki potwierdzają regułę