Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płak

Chciałem się pochwalić i ostrzec

Polecane posty

Gość Płak

Słuchajcie rok temu kupiłem sobie siatkę na działkę. W sumie na początku mi się podobało, ale to co się z nią później działo przeszło moje oczekiwania. Zaczęła się dziwnie zapadać, rdzewieć. Wywaliłem pieniądze w błoto. Tydzień temu kupiłem już porządną, ocynkowaną. I to jest siatka!

Gość Grzegorz Gr.
Ja od razu zainwestowałem w porządną i tego typu problemów nie miałem. Moim zdaniem nie powinno się kupować kota w worku, lepiej od razu zorientować się co jest porządne. Mnie Betafence polecił sąsiad, ale wiedziałem, że nie gada głupot bo akurat na tego tupu rzeczach się zna.

Gość Płak
Można kupić w sklepie, wiadomo, albo wejść na stronę Betafensu. Tam można wszystko znaleźć.

Gość janyrz
Jest wiele firm i sklepów w których można kupić dobre ogrodzenie. Ja co prawda też z betafensu skorzystałem, sąsiad mi polecił, wybór jest ogromny i naprawdę każdy może coś dla siebie znaleźć.

Gość mi sąsiad polecił
taką od niego ze sklepu, jeszcze nie zdązyłam założyć i ktoś mi ją ukradł Potem widziałam taką samą u sąsiada w sklepie nie wiem jak to się stało

Gość płak
moja na szczęście jest dobrze zamocowana, odpowiednio przymocowana do ziemi i nie martwię się ani o to , że ktoś mi ukradnie siatkę ani o to, że ktoś się wkradnie.

płak moja na szczęście jest dobrze zamocowana, odpowiednio przymocowana do ziemi i nie martwię się ani o to , że ktoś mi ukradnie siatkę ani o to, że ktoś się wkradnie. nie musisz sie tez martwic, ze jakas niechciana zwierzyna dostanie sie na teren twojej posesji- to jest dopiero siatka! :classic_cool:

Gość hynio77a
Ciekawa dyskusja. Cóż, ja mam betafence juz bardzo długo, nie myślę o wymianie no bo stoi i stoi. No i niech tak stoi.

Gość junnoonna
Ten Betafence jest strasznie chwalony. Może faktycznie warto w niego zainwestować...

Gość d18
zainwestuj bo naprawde sie opłaca. Ja mam i jestem zadowolony. ocynkowana, powleczona PCV, nie trzeba malować!