Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaaaaka jednaaav

JAKI KREM NA ROZSTĘPY PO CIĄŻY??

Polecane posty

był ten temat i te kremy to ściema rozstepy to sprawa genów i elastycznosci skóry.tez wierzyłam ze jak będe urzywac super kremów to nic mi nie wyjdziea tu proszę już się robią mimo systematycznego uzywania kremów.mam dwa bio oil ale po dłuższym czasie używania wysusza skórę więc odradzam i pharmaceris foliacti w miare okey nawilża ale rozstepy są więc nie dajcie się nabrać i nie kupujcie drogich kremów bo to i tak nic nie da

Gość gość
ja jak byłam w ciąży to stosowałam olejek na rozstępy firmy Alteya organics, 99,7% organiczny, super skład, bardzo go polecam bo nie tylko nie mam żadnych rozstępów ale tak mi się spodobał ze do tej pory stosuje po kąpieli bo pozostawia moja skórę idealnie gładką, nawilżoną i odżywioną:)

Gość gość
u mnie bardzo dobrze podziałall krem o dość długiej nazwie Skinception Intensive Stretch Mark Therapy. Znalazłam go w necie na vitalab.pl . Wszyscy mówią, że ich się nie da pozbyć, a mi się udało. Moja pupa wygląda super.

Gość FAJNIE JEST
Te wszystkie kremy to wielki pic na wode.Kilka tygodni po cesarce zaczęłam uzywać pas wyszczuplajacy, po kąpieli używałam balsam do ciała.Po pół roku nie ma śladu po rozstepach.Ktoś niezłą kase robi na bajerach o różnych kremach:D

Gość gość
hej, dziewczyny, cala ciążę smarowałam się przeróżnymi kremami, stosowałam zrównoważoną dietę, piłam pełno wody, a rozstępy i tak pojawiły się w 8 miesiącu. Zupełnie przez przypadek czerwone rozstępy posmarowałam kremem CICATRIDINA, ponieważ chciałam go zużyć i podziałało. Ten krem to głównie sól sodowa kwasu hialuronowego. Po kilku dniach rozstępy zmniejszyły się o połowę:) Dam znać jak będzie po miesiącu stosowania:) Mam nadzieję, że Wam też pomoże na świeże rozstępy:) Pozdrowienia

Stosowałam no scar zużyłam dwa pudełka .. Rozstępy nie są głębokie a blędna bardzo słabo ... wydaje mi sie że pieniązki wydane na nic .. fakt to małe opakowanie starcza na 2-3 tyg ja osbiscie placilam 70zl za jedno opakowanie . Pije kolagen jak i rowniez smarowałam cepanem , który okazał się tez nieskuteczny ... Tylko zabieg i nic wiecej na tenm temat .

Gość gość
"oj trzeba sie było profilaktycznie smarować codziennie, mi to pomogło i nie mam nic," A ja sie smarowałam profilaktycznie i wcale nie na odczep. Smarowałam sie po kilka razy dziennie. Najpierw Mustella który miał dobre opinie, potem Perfecta mama ale to króciutko bo mi nie pomagało na swędzenie i na końcu olejem ze słodkich migdałów który jest lepszy nawet niż ta Mustella ale i tak mnie to nie pomogło. Zrobiła mi sie cała siatka rozstępów także twoje gadanie jest durne

Gość gość
Ja smarowalam się od 5-go Tygodnia ciąży Palmersem i żadnego rozstepu. Ciążę przenosilam 2 tyg. Na 4 dni przed porodem skóra zaczęła pękać jak szalona. Auuuć! Synek wazyl 4,600 kg a ja przytylam 12kg Na nic moje smarowania :( Potem przez 3 mies. Stosowałam bio oil 2x dziennie. Bez efektów. Brzuch jak sieczka, bliznydlugie i szerokie, wakacje w babcinym, jednoczesciowym stroju kąpielowym a życie seksualne.... po ciemku... Jedyna rekompensata siedzi kolo mnie i próbuje zjeść swoją skarpetke <3

Gość gość
ja nie polecam kremów, po ciąży miałam straszne rozstępy, wypróbowałam chyba wszystkie dostępne kremy ale efekt był znikomy, tylko kasa wyrzucona w błoto, na gruponie znalazłam ofertę kliniki Amaryllis - laser na rozstępy, kupiłam i teraz z ręka na sercu mogę powiedzieć że to jest najlepsza metoda na rozstępy, polecam