Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos18b

ciąża a miesiaczka

Polecane posty

Gość ktos18b

kochalam sie ze swoim chlopakiem w dni plodne bez zabezpieczenia;/ wytrysku niby nie bylo ale jak wiadomo przed wytryskiem wydzielaja sie jakies plyny i mozna zajsc w ciaze. Bylo to ok 2 tyg temu. Oboje podejrzewamy ze jestem w ciazy ale jakos boje sie robic test. Juz po tygodniu zauwazylam rozne objawy typu sennosc, wzmozony apetyt, bolacy i nabrzmialy brzuch...no ale okres dostalam nawet wczesniej niz powinnam, tyle ze przewaznie zawsze tak mialam:P jednak w pierwszym dniu mialam jakies brazowe plamy;/ teraz jest normalny kolor ale wydaje mi sie ze ten okres jest chyba mniej obfity niz zwykle. Boje sie ze jestem w ciazy;/;/ co o tym myslicie?

Gość ktos18b
ale mozliwe zeby byly takie objawy juz w pierwszym tygodniu?;/ moze to tylko moje przewrazliwienie albo takie objawy przed okresem

Gość ghhfhfhfghgfh
moze rzeczywiscie nie ma sie czym przejmowac:)

Gość ktos18b
ktos jeszcze sie wypowie? ;/ bo jak narazie to zero wsparcia a wydaje mi sie ze tego wlasnie potrzebuje

Gość idz do gina albo test

Gość boisz się zrobic test
a bzykać się bez zabezpieczenia nie bałaś? Nie jęcz tylko idź do apteki, trzy minuty i się dowiesz. Moja koleżanka twierdzi, że od razu wiedziała że jest w ciąży - wyczulił jej się węch i zmienił "smak" - zaczęła jeść rzeczy których wcześniej nie lubiła. I to naprawdę bardzo wcześnie.

Gość na kafeterii wszystko jest
możliwe. Nawet normalny okres przez całą ciążę :) Idź do najbliższego ambolatorium jutro i zrób test z krwi skoro się ddenerwujesz. Będziesz miała 100% pewności czy płyny były czy nie...

tak jak radza idz do apteki po test. Radko sie zdarza, zeby kobieta ktora zaszla w ciaze jeszcze okre miala, ale sa takie przypadki... Mysle jednak, ze nie masz co panikowac, po porstu na sile doszukujesz sie wszystkich oznak ciazy(ktorej jak sie domyslam bardzo sie obawiasz:D)

Gość bez sensu jest robić test z
moczu w czasie miesiączki :(

Gość ktos18b
nio niestety obawiam sie bardzo ale to chyba nic dziwnego bo mam 18 lat a uwazam ze to za wczesnie na dziecko...zdecydowanie za wczesnie

Gość ktos18b
no w czasie miesiaczki to chyba nie..jak juz cos to moze po?:)

Gość ktos18b
a jak myslicie skoro mam ten okres to prawdopodobienstwo ciazy jest duze?;/;/tylko ze tak jak wczesniej pisalam wydaje mi sie ze jest mniej obfity niz zwykle i ten kolor raz czerwony a raz brazowy;/

jesli masz okres to wszystko jest ok, a to ze raz brazowy raz czerwony jak piszes,z to tylko Twoja wyobraznia Ci za bardzo dziala:D

Gość ktos18b
moze i to racja...poprostu sie denerwuje;/ dzieki za wsparcie