Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eciepecie w toalecie

Jakbyscie zareagowali,ze wasz eks nie żyje?

Polecane posty

Gość wiedzma666
A kto na kafe jest normalny?

Gość Ucieszylabym sie bardzo ze nie
skrzywdzi juz wiecej osob

Gość mała papużka
zabcia malusia jest jakaś jebnięta albo ściemnia z tym dzieckiem.. POWODZENIA CI ŻYCZĘ!!! tępa idiotko brzydzę się takimi ludzmi, mieszkanie chciała, a kurwa na studia zapierdalaj a potem do roboty nierobie jeden i zarób sobie na to mieszkanie:/

Gość samotna domi
Jak czytam to co wypisuje tu żabcia malusia to aż mam mdłości… Jak można być tak głupim człowiekiem. Znieczulica normalnie!!!!!

Gość zabcia malusia
bo jestem głupią fałszywą zdzirą, zdradzam swojego chłopaka na lewo i prawo, lubie dawać dupy przypadkowym starym żulom, podnieca mnie to!! zależy mi tylko na jego mieszkaniu, otruje go i zdobęde spadek po nim

Gość Nawet jeśli to prowokacja
ze strony tej całej żabci malusiej, to jest to po prostu - powiem najdelikatniej mówiąc - niesmaczne:-o Jak można nawet żartowąc w taki makabryczny sposób?:( nie wiedziałam, ze na swiecie są tacy "ludzie"...

Gość ja tak miałam
jeżeli jest tu jeszcze ktoś normalny to napisze swoją historie.. Byłam właśnie w takiej sytuacji, zerwał ze mną chłopak z którym byłam prawie 2 lata, kochałam go bardzo i baaardzo przeżyłam to rozstanie, w dodatku on mnie znienawidził i to mnie jeszcze bardziej bolało, znalazł sobie nową dziewczyne, był z nią jakieś 8 miesięcy aż któregoś dnia kolega napisał mi smsa z zapytaniem czy Michał się powiesił, że może ja coś wiem, i w tym dniu dowiedziałam się już napewno że on naprawde to zrobił, być może przez tą dziewczyne, ale miał też problemy z ojcem który go bił i poniżał.. bardzo to przeżyłam, w domu miałam jeszcze pieska którego dostałam od niego i on mi go najbardziej przypominał, na pogrzebie było okropnie, on był wspaniałym człowiekem, tak dobrze sie rozumieliśmy i kochaliśmy, i choć zranił mnie bardzo to jednak pamiętam go jako dobrego i wrazliwego

Chyba byłoby mi go szkoda... ale w jakąś przesadną rozpacz bym nie popadła raczej ;)