Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Technik-0110101101010101010101

Licencjat po szkole policealnej w rok

Polecane posty

Gość Technik-0110101101010101010101

Witajcie :) Chciałbym kontynuować naukę po szkole policealnej mając już tytuł Technika-Informatyka słyszałem że sa jakieś szkoły w których można zrobić licencjat w rok po skończonej szkole policealnej na tym kierunku ' proszę o jakieś namiary na takie szkoły/uczelnie w woj. Dolnośląskim lub Pomorskim. Matura jak wiadomo musi być i jest. pozdrawiam

Gość osss
nie ma takiej opcji, chyba :) ja po tech informatyku robiłam inzyniera od początku, 3 lata

Gość Moja drogaaaa
Niema licencjatów, ani przygotowywań do zawodu w ROK. Szkoła policealna musi trwać min 2 lata. Te roczne, to jakieś kursy, które tak naprawdę niczego ci nie dają...

Gość Technik-01101011010101010101
asieńka14306 napisz coś wiecej gdzie moge znaleść taka szkołę i jak to sie nie załapałaś i mieli straty ? oss wiem ze jest coś takiego bo np. Technicy hotelarstwa mogą zrobić licencjat w rok jeśli mają skonczone 2-letnie studium policealne i maja zdana maturę . Moja drogaaaa - napisałem wyraznie o co mi chodzi _ po szkole policealnej to ja jestem _ chodzi mi o kontynuacje nauki a nie zaczynanie od początku 3 letnich licencjackich studiów.

Gość up90
są jeszcze gdzieś takie szkoły ?

Gość zizizi28
Moze w innych województwach są ?

Gość ciekawy2120e1
Podbijam Moze posiada ktos informacje na ten temat lub gdzie mozna takich studiow uzupełniajacych szukac ??

Gość Hi-tech
up