Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bebilon

do mam podajacych Bebilon

Polecane posty

Gość Bebilon

Karmiłam dziecko Bebilonem AR ( przeciw ulewaniom).Mój syn skonczył 4 miesiace a na puszce jest napisane,zeby po 4 m podawac Bebilon 2.No i mam problem, bo niema takiego od 4 m tylko od 6.Znalazłam w jakies aptece internetowej takie mleko ale w sklepach a nawet w hurtowni nie dostalam.Chce kupowac normalnie.Mieszkam w Warszawie.Ktos mi podpowie gdzie moge dostac albo jakie mleko mam teraz podawać? Dzięki z góry

Gość kiedyś bebilon2
był po 4 miesiacu teraz takiego nie ma. jest po 6. dzieci karmione piersią dostają mleko 2 po 6 miesiącu a karmione modyfikowanym mogą je pić już po 4 miesiącu

Gość Bebilon
a czy nie zaszkodze podajac ten od 6 m? Moze podawac jeszcze ten AR np do 5 m a potem to drugie?

ja także podawałam synowi Bebilon,a le kiedys był po 4 a teraz jest po 6, jeżeli chcesz to możesz podawać Bebilon 2 ale ja szczerze powiedziawszy przeciągłam bym dzieciaczka do tego 6 miesiąca

Gość bzduraaa
po 1 = nowe zalecenia - 2 po 6 m-cu po 2 skonsultuj to z pediatrą!

Gość kiedys bebilon
skonsultowałam z pediatrą i właśnie tak powiedziała: dzieci karmione piersią dostają 2 po szóstym miesiącu, a sztucznie mogą , ale nie muszą po czwartym miesiącu

Gość jhyrsa
podawaj bebilon1??