Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kara śmierci dla dilerów

Czy za handel narkotykami powinna być kara śmierci?

Polecane posty

Gość Kara śmierci dla dilerów

Jakie jest wasze zdanie?

Gość moim zdaniem powinna
być kara śmierci za zakładanie głupich topików na kafe 💤

Gość Poprostu świetny sposób
Rozumiem, że chcesz zabić 25% wszystkich studentów w kraju? :-D

Gość Przestańcie oglądać klan
I czytać Fakt... Większość z tych "krwiożerczych" dilerów narkotykowych- których tak bardzo nienawidzicie, to są zwykli studenci, którzy dorabiają sobie hodując marihuanę u siebie w piwnicy i odsprzedają ją wśród znajomych. Idźcie już spać bo widzę, że głupota tłumu nie zna granic 🖐️

Gość mowimy o dilerach
z mafii co sprzedaja to obcym

Gość monika55555
a niby za co..kazdy decyduje co robi ze swoim zyciem...diler sprzedaje , cpun kupuje , prostututka zarabia na swoim ciele inny za to placi bo uwaza ze tak mu najlepiej..dlaczego ktos chce kogos karaz za sposob bycia????? kara smierci powinna byc za pedofilstwo , wielokrotne gwalty badz morderstwa z zimna krwia.. nie za takie marne przewinienia

Gość nie ale za handel psim smalcem
tak

A jak odróżnić handel narkotyków wśród obcych, a swoich znajomych? Chcesz takie absurdalne rozróżnianie wprowadzać do ustawodawstwa :-D... Kara powinna być analogiczna do popełnionego czynu. Więc kara śmierci powinna być- ale wyłącznie za morderstwo z premedytacją. Oko za oko, ząb za ząb. Za nic więcej Natomiast co do narkotyków, to powinny być one w pełni legalne. Bez poszkodowanego, nie może być mowy o karaniu W wielu krajach azjatyckich również obowiązuje kara śmierci za wwóz i handel narkotykami... Pomimo tego ilość uzależnionych się nie tylko nie zmniejszyła, ale wręcz zwiększyła. Ci mniej zamożni po prostu zażywają największe świństwa dostępne na czarnym rynku. A tysciące osób próbujących sobie dorobić na handlu narkotykami zostało straconych- wiele nawet nie wiedziało, że posiadają przy sobie narkotyki. Tak się kończy "wojna" z narkotykami 🖐️

Gość monika55555
a co ci do tego czy ktos cpa czy nie :/ jego zycie jego wybor jego sprawa :/ wpierdalaczy z w obcyh zycie powinno sie kopac z .. nie wiem czego , ale powinno sie kopac

Gość narkomani to robactwo

Gość monika55555
moherowe berety tez :/ a jakos nikt sie nie garnie do skopania ich :/

Kolega od glanów chyba lubi, kiedy jego pieniądze idą na bezużyteczną wojnę z narkotykami, a mafia ma pożywkę do rozrostu...

Gość monika55555
jaka wojne z narkotykami..policja jak juz cos znajdzie to i tak to sprzeda wiec to co wylapia to i tak wypuszcza do obiegu , narkotyki byly sa i beda i lepiej to zalegalizowac i pogodzic sie z tym niz klapac dziobem ze sa zle bo to i tak nie ma sensu :/

Misiu, przeczytaj moje wcześniejsze wpisy. Czy ja jestem za delegalizacją :classic_cool:?

Gość Skini powinni lać narkomanów

Gość monika55555
moja wypowiedz tyczyla sie w wiekszej czesci do pana od glanow. tobie przyznaje racje

Gość monika55555
skini powinni lac narkomanow.. mieszkam w hiszpanii , 99% moich znajomych to skinheadzi , nazisci i neonazisci..oni dopiero dra koke :/ skini powinni lac bezmozgowcow :/

Nie wszędzie skini ćpają. Większość jest czystych od dragów

Gość monika55555
dlatego nie szufladkuj

Gość monika55555
wiekszosc jest czytsa.... zajebiscie ze znasz wiekszosc skinow z calego swiata :) az ci zazdroszcze tylu znajomych :)

Na pewno nie wszyscy, ale z natury ta subkultura była od zawsze narkotykom przeciwna

Gość benita....
Kara powinna być najwyższa z możliwych, a więc kara śmierci!!! W odwet za stracone młode życia ludzi.

Tylko że patrząc w ten sposób można by karac nawet producentów samochodów, zwłaszcza tych z cienką blachą. Ilu ludzi się w nich rozwala. Przecież nikt nie zmusza co cpania. Jak się ma rozsądek, to się tego nie bierze, i tyle.

Gość chica116
PRZECZYTAJCIE TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 narkotyki byly od zawsze i nie znikna nigdy nie jest to problem w handlarzach tylko w tych co kupuja i jest ich coraz wiecej .... wiem o czym mowie mieszkam za granica i wiem co ta jest bo widac to na ulicy gangi handlarzy a wiec widac tylko pionkow ktorzy sa na ulicy i sie tym zajmuja a tych co razprowadzaja w kilogramach to onich sie mowi policja ich chce ale co z tego sa to ludzie ze nikt i nigdy sie go nierozpozna a do tego dochodzi kradzierze (strzelaniny) falszywe pieniadze i duzo wiedzej zeczy ja tylko pisze ogolnie bo wiem o czym mowie ... a policja co nic niemoze zrobic nigdy to nie zniknie........wiem o czym mowie ojjjj wiem!!!!

Gość Sędzia_
zdecydowanie tak. absolutnie tak za karą śmierci. dla dilerków i dla ćpunków. wy dzieci polskie niewiele wiecie o tym jak się walczy z narkotykami. pojedzcie sobie do singapuru albo arabii saudyjskiej. w zaledwie 2/3 godziny zrozumiecie co to porządek. tam się nikt z nikim nie bawi w chowanego. nikt dyskusji nie prowadzi. wyroki zapadają nawet bez rozprawy sądowej, najczęściej po 2 dniach. do tego dziecka , co tam w obronie "25% studentów" . szanowny komentatorze, dla mnie nie ma znaczenia, czy ich jest 1/4 czy 100%. jak będzie trzeba do piachu wyślemy wszystkich. to żadna strata.