Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xtines

Rzucanie palenia, terapia ,gabiinet itp

Polecane posty

Gość xtines

Witam sedrecznie i bardzo porszee o jakie kolwiek namiary na skuteczną terapie lub co kolwiek aby rzucić ppalenie. Pozdrawiam

Gość GZ7906
Witam Ja nie pale 5 mieisęcy, a paliłam 15 lat... Rzucałam wiele razy, wracałam, rzucałam, wracałam.Ciągnęło niemiłosiernie.Wiosną postanowiłam poszukać czegoś skutecznego.Kupiłam na allegro jakieś zioło, nie pomogło.Szukałam w internecie metod, sposobów.Znalazłam lek o naziwe Zyban i jego o wiele tańszy zamiennik Wellbutrin.Nastawiłam się na 5-8 opakowań.Zużyłam 2,5...i nie palę, nie czuję takiej potrzeby, nie ciągnie.Cieszę się bardzo, nie jestem w stanie opisać jak bardzo.Jedyny minus to kilka kilogramó więcej, ale wcześniej byłam taka chudzinka raczej, a teraz "bardzo apetyczna" tak mnie mąż określa.Boję się tylko aby więcej nie utyć.Ale i tak uważam, że warto, to czyba oczywiste. Dziwię się tylko, ze tak "cicho o tym Zybanie, ze lekarze ni polecają palaczom, mimo ciągłych akcji "rzuć palenie" itd.A znają ten lek, więdzą, ze pomaga.

Gość od 14 roku palilem
kup sobie tabletki tabex i mietusy

Gość Louis Griffin
ja pale od 12 lat.. i to niemalo..rowniez bardzo chcialabym przestac.A co was skusilo do pozbycia sie nalogu?

Gość GZ7906
Mnie skłomiły pieniądze.Papierosy kosztują, a do tego jakaś zapalniczka, syrop na kaszel, na chrypkę, holsy.Wszystko razem około 300 zł.Dla mnie to dużo, tym bardziej, ze w tej chwili nie pracuję.Właściwie to kiedyś, kiedy pracowałam, nie odczuwałam finansowych kosztów palenia.No i one chyba tańsze były.Ale teraz baaardzo się cieszę, ze nie palę i chcę, aby tak juz zostało.Tylko żal mi mojego synka, bo taka byłam głupia, ze w ciąży paliłam.Mały ma teraz 1,5 roku i nie chcę by mnie z fajką pamiętał.