Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina jeżyna

Szukam piosenki. Błagam zajżyjcie

Polecane posty

Gość malina jeżyna

Sprawa jest trudna. Szukam pewnej piosenki. Nie znam tytułu, artysty (no ale to chyba oczywiste skoro szukam), nie pamiętam nawet słów. Jedyne co moge powiedzieć to, że śpiewa ją kobieta o ładnym delikatym głosie. Cała piosenka jest właśnie taka delikatna, melodyjna. Wiem, że te informacje to żadne informacje, ale prosiłabym o wrzucanie linkuów do piosenek, które wam przychodzą do głowy. Jestem wstanie przejżeć nawet 1000000 linków tylko potrzebuje chętnych do ich wrzucania. Wiem, że takich piosenek jest multum, ale błagam na kolanach

Gość dink drank drunk
no dobra. ale jakiż rodzaj to tej piesni?? pop, dance, disco, sof rock (skoro melodyjna) a i gdzie ja słyszałas?? w radio?? jesli tak to jaka to stacja.

Gość więcej konkretów
podaj, jaki to gatunek, głos podobny do jakiej wokalistki, polska czy angielska, gdzie słyszalaś, może z filmu jakiegos itp

Gość malina jeżyna
O pierwszy likn. Niestety nie ta, ale dzięki za zainteresowanie moim losem. Zapomniałam jeszcze dodać, że piosenka po angielsku. Wydaje mi się, że w pewnym momencie są słowa we are together/forever (ale absolutnie nie jestem pewna, mogłam całkiem źle zrozumieć) coś tam coś tam i takie delikatne aaaaaaaaaaa.Słyszałam w radiu zet kiedyś. Teraz jak chce ją sobie przypomneć to oczywiście nie leci :( Kurcze nie am pojęcia jaki to rodzaj :O

Gość malina jeżyna
Nie jestem w stanie powiedzieć nic więcej :( Dawajcie jak leci. Co wam wpadnie do głowy. Nie prosze, żebyście teraz siegłowili całyczas i szukali tylko po prostu jak ktoś ma jakiś pomysł nich daje linka

Gość malina jeżyna
Jedyne co moge powiedzieć to, że na pewno nie z tego roku :O