Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahhha

PERFUMY FM-NAJTANIEJ!

Polecane posty

Gość kahhha

OFERUJĘ PAŃSTWU PERFUMY FIRMY FM. PONAD 140 ZAPACHÓW, ZARÓWNO DAMSKICH JAK I MĘSKICH. JESTES ZAINTERESOWANA KUPNEM LUB PRACA W FM? NAPISZ: GG- 7143067 LUB perfumyfm88@o2.pl

Gość kahhha
Jestem dystrybutorką w województwie zachodniopomorskim. Wysyłka na terenie całej Polski. Ceny perfum niższe niż w katalogu! Polecam!

Gość ja zam tą firmę
perfumy są kreowane na podróbki znanych firm typu hugo boss czy dolce gabbana. miałam od konsultantki paletę z próbkami i powiem w prost. one śmierdzą, śmierdzą starą babką i amoniakiem. :/ chciałam zamówić je dla swojego chłopaka ale zebrało mnie na wymioty tylko.

Gość kahhha
"o gustach się nie dyskutuje". a jeśli ma Pani minimalna wiedzę na temat perfum,powinna Pani wiedzieć, ze główną nuta perfum rozwija się na ciele po ok.20 minutach. Mam bardzo dużą ilość zadowolonych klientek,stałych klientek,zarówno młodych i jak to Pani ujęła "starych". A nawet najdroższe perfumy mogą mieć nieprzyjemny zapach.Kwestia gustu...

Gość kahhha
Polecam również produkty z katalogu FOR HOME. Środki czystości (WC,łazienka,kuchnia). Płyny do płukania i prania tkanin. Szeroka gama produktów dobrej jakości z atrakcyjną ceną. Zapraszam! perfumyfm88@o2.pl oraz GG: 7143067

Gość ja znam tą firmę
jakoś nikt zainteresowany nie jest. kiepska jakość i tyle. pozdrawiam.

Gość kahhha
Chcesz zostać dystrybutorką FM? Zapraszam! Kontakt: perfumyfm88@o2.pl lub GG: 7143067