Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna domi

Małe pytanko

Polecane posty

Gość samotna domi

Powiedzcie mi czy dobrze robie jeśli rozstałam się z chłopakiem i nie bardzo chcę do niego wrócić, a pisze z nim i utrzymuje kontakt. Wiem, że on może to odebrać jak bym dawała mu jakąś nadzieję, szanse. Może tak jest. Rozstaliśmy się bo on ma problemy alkoholowe.

Gość Psedłonim_
Zostaw go. Stanowczo i definitywnie. Albo z nim zostań. Ale nie jako kobieta, która ma słuszne oczekiwania od mężczyzny, ale jako siostra miłosierdzia, która daje swoją miłość niczego w zamian nie oczekując.

Gość samotna domi
Ale ja nie chce do niego wrócić ja chce z nim rozmawiać i żyć w zgodzie.

Gość samotna domi
Czy jest w tym coś złego??

Gość pomoc terapia wskazana
wyślij go na terapię , jeśli chce być trzeźwy to zrozumie ,że chcesz dla niego dobrze , może okazać si wartościowym człowiekiem , oczywiście jak będzie trzeźwy !!!!!!!

no to mu powiedz ze nic z tego nie bedzię,bo nie czujesz już do niego love,tylko czystą sympatię ..i po kłopocie

Gość baron de drift
złego nie ale ryzykownego może stać się tak, że on będzie wciągał Cię we własne problemy poważne jak pewnie sama wiesz będziesz się nad nim litować i zatruwać sobie życie

Gość 1234567.......
powinnaś szczerze i jasno mu o tym zakomunikować żeby facet pozbył się złudzeń że już nie będziecie razem

Gość samotna domi
ale ja mu powiedziałam, że raczej nic z tego nie będzie, że zastanowię się jak to będzie i że ma nie pić. To co mam mu powiedzieć że go nie kocham skoro to nie prawda???

Gość 1234567.......
wiesz dla mnie takie teksty typu..... raczej nic z tego nie będzie .....zastanowię się jak to będzie ....dają jasny komunikat o tym że ktoś jest nie zdecydowany i sam nie wie jak się ma albo się z kimś chce być albo nie i wtedy mówi się o tym z przekonaniem

Gość samotna domi
Ale ja napisałam że nie bardzo chcę do niego wrócić

Gość samotna domi
Do 1234567…… Oki ja nie bardzo wiem czy chce do niego wrócić… może i bym wróciła ale wiem że alkoholik zawsze będzie alkoholikiem. I że jak raz wywinął mi taki numer i ja mu wybaczę to zawsze będzie mi to robił… ale ja go kocham i nie mogę o nim zapomnieć…

Gość samotna domi
czy ktoś jeszcze może mi pomuc??

Gość samotna domi
Widzę, że nikt nie chce pomóc…