Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martasmy

czy maż mnie zdradził? czy brudne bokserki sa tego dowodem?

Polecane posty

nie jestem zazdrosna o jego mysli, bo kazdy z nas ma rozne fantazje. dla mnie jednak seksualnosc jest tym, co powinno sie dac jednej osobie. to czyni zwiazek wyjatkowym - seksualnosc tylko dla tej jedynej. nie wobrazam sobie kontynuacji zwiazku z kims, kto mnie zdradzil. moze sa osoby, ktore potrafia wybaczac - ja nie

Gość krisssss
On się pewnie onanizował gdyby zdradził byłby bardziej dyskretny Poprostu się bardzo podniecił i nie wie co ma ci powiedzieć dlatego milczy

krisss. wiem, ze kobiety dzialaja tak na mezczyzn, a mezczyzni na kobiety rowniez. nie wiem czy znalazlaby sie osoba, ktora nigdy nie podniecila sie na widok atrakcyjnej kobiety czy mezczyzny. podniecanie sie w samotnosci nie uwazam za zdrade

Gość krisssss
Poszdl do ibelka poruszał trochę ręką i zanim wrócił do domu zapomnial o tym nawet nie zwrócił wagi na tę plame a potem ty go przyłapałas i głupio mu że konia wali

Gość jjlklll
Racze zdradził w pracy nie maiłby na to czasu pewnie zachciało mu się i zybko sobie ulżył w toalecie

kriss, ale w kibelku to by chyba sciagnalby majtki. po co mialby sie trudzic i robic to przez bokserki

Gość dyre0006
gdyby zdradzał miałabyś inne dowody bo jesli zostawiłby w takiej sytuacji spermę na gaciach to pewnie by ś znalazła inne wpadki to świadczyłoby ze nie jest uważny A masturbcja pewnie była pod wpływem chwili zapomniał się zrobił to ręką a potem wrócił do pracy

niepokoi mnie to, ze przez te piec lat nie widzialam nigdy zeby wybrodzil tak majtki. wszystkie okolicznosci wokol tamtej sytuacji wskazuja, ze to nie moglo sie stac, bo w pracy nie ma osoby, z ktora moglby to zrobic, mial duzo pracy, kontaktowal sie ze mna tamtego dnia. nie mialby za bardzo czasu tamtego dnia zeby to zrobic. niepokoi mnie to, ze nigdy wczesniej mu sie to nie zdarzylo

Gość krisssss
Zawsze można zdjąć to jest sekunda może zakluczał drzwi i równoczesnie już się tam dotykał drugą reką nie ściagnał poprostu ja nie raz nawet spodni nie zdejmę jak mam luźne tylko wkładam tak rękę i wyjmuję go bokiem z bokserek i sonie wyobrazam ze ta laska mi tam wklada reke pod biurkiem

kriss odpowiedz szczerze. jestes facetem i mozesz to ocenic z meskiego punktu widzenia. czy to byla zdrada?

Gość krisssss
Czasem mógł się silnie podniecić ze nie mógl wytrzymać a moze sam eksplodował tylko wyjął go z bokserek i w spodnie się spuscił

Gość olo-6
to raczej nie była zdrada moze ma kochnkę i kiedy indziej zdradza ale te okoliczności wskazują że była do masturbacja

Gość adrianom.s.
faceci czesto się masturbują szczególnie jak nie chcą zdradzac coś im się wkręci ja czasem robię to w majtki i mam wtedy całe brudne

Gość krisssss
Mi się zdarza onanizować raz na kiedyś czasem wróce nawet do domu mojej koiety nie ma akrat a pitolek stoi to zcasem zrobię sobie dobrze czasem idę się zdrzemną c po pracy i wyobrazam sobie różne rzeczy a ręka laduje w majtkach nie raz też w domu w kibelku albo łazience jak moja żona zobaczy spermę to czasem się dziwi tak jak ty ale się nie kłocimy bo mówię jej ze sobie ulżyłem i ona wie że nie zdradziłem

Gość krissss
jestm trochę zła że jestem jak dzieciak ale to nie jest czesto a bielizne piorę sobie sam czasem poprostu ona się skapnie bo mam lekko spodnie ubrudzone

Gość o=marek zegarek
gacie byly brudne na zewnatrz tak? czyli jak je zdjal do polowy uda- nie szalej ze mialby sciagac cale spodnie i gacie ... to mogl nachlapac? mogl. moze ma jakies wydzieliny chorobowe i sie wstydzi powiedziec? moze miec? a Ty sie zachowujesz jak idiotka robiac facetowi jazde o gacie, czy on Cie pyta czemu mialas taki a nie inny kolor wydzieliny z pochwy i czemu jest nagaciach albo na lozku albo na pizamie? siedzisz caly dzien w domu i Ci odpierdala, takie jest moje zdanie. daj facotowi spokoj i koniec tematu bo jest zalosny....

chcialabym zeby moj maz odpowiedzial mi tak jak Ty mowisz szczerze swojej dziewczynie, ze robisz to sam, jak jej nie ma. bo udawanie glupka, ze nie wie sie o co chodzi nie jest dobrym rozwiazaniem, tylko eskaluje konflikt

Gość brrrunecik
ja jak pierdnę też mam ubrudzony raz nawet żonka zapytała czy się nie kochałem z inną

Gość krisssss
więcej zaufania wyjanijcie sobie inne rzeczy co was dzielą i zostawcie te gacie w spokoju oderwijcie się od problemow obowiązków chociaz wieczorem Faceci nie przywiązują dużej wagi do onanizowania się robią to czasem jak bardzo im się chce i jesli on to robi sporadycznie to kazdemu facetowi się zdarzy gorzej jakby codziennie tak robił

Gość annnamariiee
ja czasem się zozbieram dla mojego faceta i on wtedy onanizuje się zanim zaczynamy sie kochac i nie sciąga bokserek

Gość krisssss
a w gaciach to się raczej małolaty na dyskotekach bzykaj ą raczej z kochanką by zdjął

jak my sie kochamy to zawsze sciaga. czasem zaczniemy jak jest w bokserkach, ale po chwili sciaga. wiec wiem, ze tak nie robi

Gość damianeczekmały
Ja w pracy nie mam prywatności bo kibelek nie jest na klucz więc robię to w bokserkach

Gość krisssss
jatez się nie kocham w gaciach ale czesto się tak onanizuję rozpinam spodnie i w bokserkach dochodzę

Gość iodsasjd
obrzydliwa i oblesna jestes...Jeszcze moze opisz ze szczegolami jakiego koloru sa jego majtki jak zrobi kupe...

Gość krisssss
Raz nawet na delegacji dziewczyna co ze mną siedział przy stoliku usiadła mi na kolanach i ocierała sie była pijana a ja nie chciałem zdradzić i sam sobie zwaliłem na osobności

sednem dyskusji nie jest brud na bokserkach tylko interpretacja tego faktu. zalosne by bylo gdybym opowiadala o tym znajomym, a ja anonimowo na forum probuje dowiedziec sie od postronnych osob, co o tym mysla