Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malibu drink

FACECI!!Jakie lubicie kobiety? Pięć najważniejszych cech

Polecane posty

Hipokryzja - uroda nie jest najwazniejsza, jest w najlepszym razie na 7 miejscu, ale nikt nie zwiazalby sie z osoba, ktora jej nie posiada gdzie padlo takie oswiadczenie? to raz, w ktorym miejscu tego tematu, z lubic przeszlismy na wiazac sie?

1. Niebywałej urody, 2. Inteligentna, 3. Uczuciowa, 4. Musi lubić seks, 5. Krytyczna wobec siebie, 6. Powinna cieszyć się życiem - pogodna, 7. Zaradna. Ciężko opisać to w kilku słowach, poza tym, na pewno częściowo te cechy będą się różnić, w zależności od piszącego.

Gość zawsze szczery odpowiedź
Wydaje mi się, że mężczyzna wartościowy, dostrzega w kobiecie potencjał, również w jej urodzie. Schlebia mu zatem fakt, że przy nim kobieta rozkwita. Bo nawet najpiękniejsza kobieta przy nieczułym mężczyźnie marnieje. Kiedyś ktoś kto pięknie pisał wyraził pewną prawdę o związkach kobiet i mężczyzn : "Mężczyźni zakochują się w kobietach patrząc na nie, kobiety zakochują się słuchając mężczyzn". Dużo w tym prawdy. Pytanie tylko, czy patrząc na kobietę mężczyzna podziwia w niej jedynie to na co nie ma wpływu, czyli np. kształt nosa, długość nóg i wielkość piersi, czy też patrząc na nią podziwia w niej to jak się rusza, przygotowując posiłek, uśmiechajac się gdy go słucha, zakładając nogę na nogę. Chodzi o podziw wynikający z umiejętnego łączenia duszy z ciałem. Mężczyzna, który tego nie potrafi, dla mnie osobiście jest bezwartościowy :-). I choćby poszatkował mnie jeszcze kilkunastoma podpunktami, które spełniałabym lub nie. To Człowiek - zaznaczam człowiek, który idzie na łatwiznę w odbiorze, jest ubogi - nie jest zdolny poznać drugiego człowieka a jedynie to daje możliwość bycia ze sobą. Nie jesteśmy skończonym dziełem i to jest podstawowy błąd w założeniu. Dziś mogę mieć podły nastrój i wydać się brzydka, mało atrakcyjna i głupia. Ale czy to oznacza że taka jestem ... nie sądzę - dziś zwyczajnie mam doła. Szczery, Tobie dedykuję ten przydługawy wpis - nie ma na świecie rzeczy które są czarno-białe, poza drukiem na kartce papieru. Ktoś kto nie rozumie czym jest proces ... Eh

Szczery, Tobie dedykuję ten przydługawy wpis - nie ma na świecie rzeczy które są czarno-białe, poza drukiem na kartce papieru. znaczy mam sie wypowiedziec? czy o co biega?

Gość jeses smieszna feministka
"Energiczna Trzydziestolatka (nachtengel@interia.pl) Zawsze szczery, nie sadz po sobie. To, ze Ty masz jakies problemy i boisz sie do nich przyznac na forum pod stalym nickiem" moze wklej posty gdzie wg ciebie on pisze pod nie swoim nickiem - bo ja w to nie wierze

ten przydlugawy post to twoj "brzydka kobieto"? serio, moge na niego odpowiedziec, ale moze zwyczajnie chcialas to wyrzucic tylko z siebie z sobie znanych powodow, to sie powstrzymam

Gość a czy musi o coś biegać
nie sądzę byś miał obowiązek zawsze odpowiadać ... szczególnie dużo wymaga się od ludzi, którzy mają potrzebę bycia "autorytetem" choćby w dziedzinie logicznego dowodzenia związków przyczynowo - skutkowych, tak jak Ty ja wcale nie jestem ładna, jestem przeciętna, może wcale też nie jestem inteligentna, za to wiem co to miłość ... może to powinno być podstawowym kryterium doboru partnerskiego zauważam jednak że tak nie jest, co gorsza pierwszym i najczęściej podstawowym jest uroda ... co dla mnie z tego wynika ... mało inteligentny wybór, niestety, choć z biologicznego punktu widzenia słuszny obawiam się w takim razie, że nie poczyniliśmy zbyt wielkich postępów w dziedzinie ewolucji ...

Gość nie jednemu psu Burek
Szczery :-) nie jednemu ...

Gość juz na wielu topicach
szczery udowodnil, ze nie warto z nim wchodzic w dyskusje :) A Wy ciągle to robicie :D

Gość no widzisz
otrzymałam już odpowiedź, choć chyba wcale nie chciałeś mi jej dać, ale może komuś innemu przyda się Twoje zdanie w polemice :-)

Gość Janek123abcd
1 musi zdradzać (by zróżnicowane genetyczne było w rodzinie) ale zdradzać z obcokrajowcami by dzieci były róznorodne (jedno potomstwo z chinczykiem, drugie z nigeryjczykiem, a trzecie np z hindusem a czwarte z germaniem . . . nigdy ze słowianem, bo to geny pobliskie). 2 nie może miec ząbków pląbowanych (bo jakby chciala odrzutowcem jezdzic jak i formuła jeden to juz odpada) 3 nie moze byc mazgaj i nie moze kazac smieci wynosic i ziemniakow obierac czy kazac robic opierunek 4 musi sie zdrowo odzywiac (zadnych potraw smazonych, konserw przetworzonych czy kupowania nakoksowanego ptactwa na sterydach, wutaminach szczepionkach). nie moze pic kawy z ciachem slodzonej bialym cukrem jak i zakaz musi miec spozywania batonikow i czipsow 5 nie moze na niej robic wrazenia uprawianie dzialeczki, lowienie ryb czy zbieranie grzybow (bo z tego w tych czasch wyzyc sie nie da juz) 6 inteligencje musi miec uzytkowa (ot taka funkckonalna i nie moze byc dokuczliwa . . . takie sa lesbijki i feministki, nie moze byc ateistka!). 7 jezeli jest k00rewka np. to znaczy ze ma dryg do biznesu (ale musi potrafic utrzymac sie na rynku uslug seksualnych jak i przyjmowac w domu u siebie zaniedbanych mezusiow czy rozwodnikow) 8 nie moze dniami na gadu-gadu przesiadywac czy SPAMowac na eNKeju, bo to strata czasu 9 nie moga jej imponowac mundurowi rzucajacy sie na szybsza emeryturke 10 musza jej szybko oczka chodzic na boki bo to oznacza zywotnosc i nie bedzie zamulona na starosc i w tv nie bedzuie sie gapila na zlotopolskich czy klan!

otrzymałam już odpowiedź, choć chyba wcale nie chciałeś mi jej dać znana sztuczka - ale w wolnym tlumaczeniu - przeczytalam, to co chcialam przeczytac, zeby utwierdzic sie w zdaniu jakie mialam jeszcze zanim napisalam swoj przydlugawy post :-)

Gość tu nie o gustach dyskusja
tu o hipokryzji rzecz się toczy

Gość dodam_jeszcze_coś
jak kolekcjonuje jakieś g00wienka typu muzyka lub gry na plejstejszyn czy iksboksa to przekreślona jest!

ja bardzo lubie wchodzic w te dyskusje - sa na odpowiednim poziomie post kobiety powyzej - ZS napisal w swoim 1 ym poscie wszystko wiec albo masz dzis zly dziem albo go nie zrozumialas 🖐️

Gość ot i odpowiedź
przeczyłabym samej sobie, gdyby, wyrobiła sobie zdanie na podstawie kilku wpisów o Tobie Szczery, nie znam Cię czytam jedynie co piszesz i w jaki sposób mi odpowiadasz - nie przepadam za łaskawością z jaką zezwoliłeś mi na wybór między możliwością zapoznania się z Twoją odpowiedzią, a jej brakiem skoro za tym nie przepadam, znaczy że jest to dla mnie sygnał, dużo mówiący sygnał, którego nie bagatelizuję ale nie oznacza to, że wyrobiłam sobie jakiekolwiek zdanie

ale bredzisz :-) po pierwsze, to nie ja zglaszam problem tylko ty - jest to konkretny problem, w twojej glowie, a swoimi wypowiedziami starasz sie dowiesc, ze problem jest we mnie analogia : tylko swinie nie doceniaja kobiet o puszystych ksztaltach rozumiesz?

Gość i gitara
hipokryzja- faceci chca piekne i czule kobiety a jak juz na taka trafi to niszczy wszystkie cechy pozytywne ktora miala. oddalam cale swoje serce dla kolesia, mamil mnie bajkami o przeznaczeniu wspolnym zyciu. nidgy go nie zdradzilam a on wyzwal mnie od kurw bo przypadkowo spotkalam w busie bylego.... a miesiac po rozstaniu znalazl dupe do dupczenia mowiac wczesniej ze jesli ja bym tak szybko kogos znalazla to jestem kurwa suka itp. tak oto panowie zabijacie szczerosc wiernisc i czulosc u kobiety.

Gość myślę że rozumiem lepiej niż
myślisz :-) zadziwiające :-)

musze tylko dodac ze gdybym kiedykolwiek miala sie kogos poradzic na tym forum - zglosilabym sie wlasnie do ZS - jest to jedna z 2 osob tutaj do ktorych mam zaufanie zegnam falszywcow i przemadrzale feministki

do kobiety powyzej - jak juz cos piszesz to staraj sie to robic pod 1 ym pomaranczowym nickiem - papa

Gość normalnie nienormalna
Dziwne, posiadam wszystkie wymienione cechy i spełniam wszystkie kryteria, a nikt mnie nie chce. Dziwne.