Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adela30

wrozba

Polecane posty

Witam od ponad roku wroze z tarota, choc nadal jestem osobom poczatkujaca moge powrozyc ale prosze wszystkiego nie brac do siebie, mozna zadac kartom konkretne pytanie , tak postawione aby odpowiedzialy Tak lub Nie badz troche obszerniejsza wrozbe , troche to potrwa , poniewaz tasowanie , rozklad i odp czasu kosztuja wiec prosze o cierpliwosc i odpowiadam na jedno pytanie :) prosze o imiona i date urodz . :) jesli ktos chetny zapraszam :) ps podszywacza dzeikuje :)

Gość asiunnnka27.
joanna 1982.06.08 czy wroce z mezem i dzieckiem do polski czy jeszcze dluga droga przedemna czy beda jakies problemy bardzo prosze o odpowiedz

Gość rwerewrew
Barbara 10.05.1990r. kiedy z kimś będę? (chodzi mi o mężczyzne)

Gość hjfglfjlflyu
Lena-20.09.80 - czy bede miala dziecko? kiedy to nastapi?

asiunnnka27. joanna 1982.06.08 czy wroce z mezem i dzieckiem do polski czy jeszcze dluga droga przedemna czy beda jakies problemy bardzo prosze o odpowiedz W kartach czasowo pol roku do roku nie mam przeprowadzenia sie na stale do polski , nie widac aby to takie latwe bylo mniej wiecej w tym czasie nie bedzie .

Gość 06061989
urszula czy bede z obecym partnerem? jakie szanse ma ten zwuiazek? jaka plec dziecka?

Gość kasiaka28
katarzyna 1981.05.26 jak dlugo sie bede jeszcze starac z mezem o dziecko i czy bedzie to w najblizszym czasie prosze o odpowiedz

Gość asiekkkkkk
joanna 26.01.85 znajde wkoncu prace? serdecznie dziekuje

Gość YUKIISSA
Witam może ja poproszę :-) Ania 3.4.78 - czy w kartach widać dla nie szczęśliwy związek i dobrego i kochającego i szanującego mnie mężczyznę? Czy Cz. 17.5.59 będzie chciał jeszcze się ze mną kiedyś spotkać i przyjaźnić?

rwerewrew Barbara 10.05.1990r. kiedy z kimś będę? (chodzi mi o mężczyzne) mi tutaj wychodzi ze jeszcze nie ten czas , dluzszy czas pani zostane w osamotnieniu co prawda ja tu (wkrotce ) widze mezczyzne braz wlosy/ciemnowlosy ale karty sa negatywne w stosunku do niego , mozliwosc oblustwa/falszerswta i zdrad kolo niego tutaj widac rozstanie , pani duzo wycierpi przez tego mezczyzne jeszcze nie teraz ...

Gość mandek2
mariusz 1983.09.25 czy uda mi sie w polsce zalozyc firme ze znajomym i kiedy to mniej wiecej bedzie

Gość rwerewrew
Bardzo dziękuję, ale mam pytanie czy ten ciemnowłosy mężczyzna jest już w moim życiu, czy już go znam? Czy możliwe jest tego uniknięcie?

hjfglfjlflyu Lena-20.09.80 - czy bede miala dziecko? kiedy to nastapi? ciaza wychodzi , do 2 lat , moze i szybciej

Gość chichotkaaaaaaaaaaaaa
czy były do mnie wróci? będziemy jeszcze razem? Oliwia 11.09.1989r

Gość agentkaaa..n
Alicja 26.01.1989 Krzysztof 24.06.1988 Jak nam bedzie razem po ślubie(19.06.2020) jak dlugo bedziemy starac sie o dziecko kiedys sie ono urodzi i czy bedzie to chlopczyk czy dziewczynka

kasiaka28 katarzyna 1981.05.26 jak dlugo sie bede jeszcze starac z mezem o dziecko i czy bedzie to w najblizszym czasie prosze o odpowiedz pani katarzcaa bedzie do roku czasu karty tutaj wskazuja ze bedzie pani miala 2 dzieci poniewaz karta ktora wskazuje na 2osoby /dzieci

Gość Marriikka
Maria 18,12,1985 Jak długo będę się starać o dziecko?

asiekkkkkk joanna 26.01.85 znajde wkoncu prace? serdecznie dziekuje praca- kwg kart tutaj wychodzi brak pracy przez pewien czas, i brak mozliwosci zawsze cos staje na drodze , odmowy strata pracy itd bezdie sie poprawiac za 3 miesiace niebawem a na dniach wpadnie pani troche "grosza":)

Gość jak wyglada sprawa mego zdrowi
a?co z nerkami?jest infekcja?5.01.70.

Gość jestem kobieta =ja 5.01.70

Gość krystek28.
krzysztof 1981.12.07 ile jeszcze bedziemy sie starac z zona o dziecko i ile bedziemy miec dzieci

Gość MARIUSZ77
Mariusz 28.03.77 Pytanie: Czy moja obecna partnerka będzie moją docelową i kiedy zostanę ojcem/płeć dziecka? Dziękuję

Gość 06061989
kenan 01.01.1985

Basia 25.04.1988 Krzysiek 11.07.1975 Czy uda nam się ułożyć wspólną przyszłość? Będę bardzo wdziczna za pomoc :*

YUKIISSA Witam może ja poproszę Ania 3.4.78 - czy w kartach widać dla nie szczęśliwy związek i dobrego i kochającego i szanującego mnie mężczyznę? Czy Cz. 17.5.59 będzie chciał jeszcze się ze mną kiedyś spotkać i przyjaźnić? kolo pani wychodzi pewien mezczyzna lecz nie mozecie byc razem mozliwe ze to jest spowodowane iz ten pan mieszka gdzies dalej od pani pania osobiscie widze jako osobe ktora pragnie byc kochana i szczescliwy zwiazek tylko pani mysli sa przy innym jesli pani nie porzuci to co nie ma sensu niestety nie bedzie latwo niestety musze konczyc juz, zajrze pozniej :) stworzyc zwaizku

Gość basiunnnka
barbara 1981.10.01 ile bede miec dzieci i jakiej plci

Gość moze i ja ..
zuzanna 20.06.77 czy mezczyzna ktorego ostatnio poznalam byl ze mna szczery dziekuje🖐️

Gość chyba nie ma co liczyc na jaki
ekolwiek odpowiedzi tutaj...jak zwykle zreszta.