Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona20191800

Chora Sytuacja... Mieszkam z nim, ale czuję coś do innego..

Polecane posty

Gość ona20191800

Gdy szłam na jedno mieszkanie z nim nie wiedziałam, ze on taki jest okazało się, że nigdzie nie mam prawa chodzić sama.. nawet do rodziny w niektóre miejsca, bo tam są chłopcy z którymi kiedyś mnie coś łączyło... :( hmm... W końcu znalazłam ukojenie.. Ale w zły sposób.. ten drugi znałam go już wcześniej kiedyś był moją pierwszą dwa lata ciągnącą się nie spełnioną miłością.. Nie spałam z nim, ale spotykam się.. i wiem, że już nie długo może dojść do czegoś wiecej niz całowanie i przytulanie :( Nie kocham tego co z nim mieszkam.. a nie mogę się nigdzie wyprowadzić mieszkanie jest wynajęte na mnie, ale wiem, że gdybym go wyrzuciła on jest na tyle chory, że może mi okna wybić :( Fanatyk jednego z klubów piłki nożnej więc już wiadomo o co chodzi. Dlatego mówię, że to chora sytuacja jestem zmuszona mieszkać z osobą której nie kocham.. i za plecami spotykać się z innym :(

Gość ona20191800
Dobra niech będzie, że ja.. ale ludzie błędy popełniają..

Dobra niech będzie, że ja.. ale ludzie błędy popełniają. blad to mozna zrobic w zadaniu z matematyki, ty jestes wyrachowana kobieta

nie wiedziałaś że on taki jest? niemożliwe żeby sytuacja się diametralnie zmieniła od momentu zamieszkania razem.

Gość ona20191800
Błędem uważam , że jest zamieszkanie z nim.. o tym mówiłam.. A jeśli chodzi o niego hm. nie było aż tak źle mieszkam z nim już koło roku i z dnia na dzień jest coraz gorzej. Wtedy nie czułąm się jak na smyczy a teraz już jest strasznie . Nigdy nie był , aż taki zaborczy, dopiero kiedy zamieszkałam z nim

Gość zenadaaa
jeszcze nie rozstalas sie z jednym a juz calujesz sie z drugim ? gratuluje zostalas oficjalnie szmata

Gość ona20191800
Ok , jestem szmatą.

Gość ona20191800
Ale nie po to założyłam ten temat, żeby do tego dojść, bo już wcześniej wiedziałam i miałam takie o sobie myśli..

Gość ona20191800
Żeby ktoś pomógł mi znaleść wyjscie z takiej sytuacji..

Gość ona20191800
odświeżam

Gość borovik
składasz wymówienie osobie od której wynajmujesz mieszkanie i sie wyprowadzasz, jak on chce tam dalej mieszkac to niech wynajmie na siebie to chyba proste i logiczne zachowanie:P

Gość ona20191800
Tak to było by wspaniałe roziązanie i że ja o tym nie pomyślałam ?? No przecież to jest piorytet gdybym tak mogła już by mnie tu nie było, ale nie mam póki co gdzie się wyprowadzić , mam 19 l wpakowałam się w mieszkanie i zamknęłam sobie drzwi powrotne do WSZYSTKICH. MAma w Grecji tata mieszka z dziewczyna i dzieckiem, a reszta mojej rodziny to banda gnoi

Gość borovik
przeciez za wynajem musisz placic tak czy tak:o powinnas zaczac szukac nowego mieszkania i tyle raczej nie ma innej opcji, skoro wyrzucenie tego faceta z ktorym mieszkasz nie wchodzi w gre

Gość ona20191800
On płacił za wszystko . :(( Ja jestem ciamajda :( Wiem obsmarujcie mnie teraz, że jestem taka i taka, ale nie pracuje.. On mnie utrzymywał, doceniałam to, ale ciężko mi jest z nim pod innymi względami , wiem, że mnie kocha , ale sam wszystko zniszczył. Wiadomo wina leży po obu stronach , ale nie potrafię się z tym człowiekiem dogadać ;(

Gość ona20191800
Chciałam się zabawić w dorosłą ;( Ale wszystko mnie przerosło i wiem, ze ten wiek nie daje mi jeszcze szans na dorosłe życie, własne mieszkanie, związek na wieki . Za wysoko postawiłam sobie poprzeczkę i nie potrafię jej przeskoczyć.

Gość iuruiruhsdscutf
faktycznie, jestes pojebana.. nic dodac nic ujac.. a nie pomyslalas o tym zeby poszukac sobie pracy? i wtedy mialabys wlasne pieniadze.. a Twoje zachowanie no coz, pozostawia wiele do zyczenia.. lepiej wyjedz do tej grecji do mamusi. moze ona cie zroszumie.. byc z jednym i puszczac sie z drugim a pomyslalas co bedzie jak twoj facet sie dowie? wtedy dopiero pozalujesz(zreszta tamten drugi tez skoro taki z niego kibol) ze w ogole raczylas sie z nim spotkac.. nie no komedia na calego.. jak ja lubie takie zenujace tematy i ich autorow.. ;///

Gość chcialas byc dorosla
to teraz sama zapewnij sobie mieszkanie i prace przede wszystkim, bo bez pieniedzy to Ty duzo nie zdzialasz...

On płacił za wszystko . Ja jestem ciamajda Wiem obsmarujcie mnie teraz, że jestem taka i taka, ale nie pracuje.. On mnie utrzymywał, doceniałam to, ale ciężko mi jest z nim pod innymi względami , wiem, że mnie kocha , ale sam wszystko zniszczył. Wiadomo wina leży po obu stronach , ale nie potrafię się z tym człowiekiem dogadać ;( oj oj jak mi przykro strasznie ze niektorzy chca zjesc ciastko i miec ciastko. Albo niezle prowokujesz albo rzeczywiscie porazka zyciowa z ciebie. Moze dziecinko wracaj do mamy i taty a nie po facetach sie szlajasz. A moze ten drugi ci kopsnie na utrzymanie jak juz muwypniesz tylek w koncu? Hmmm myslalas o tym?