Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KlauduŚśŚ

HELP!!!

Polecane posty

Gość KlauduŚśŚ

Szukam Ginegologa W krakowie wymagania: - kobieta - miła - delikatna - cierpliwa - uprzejma -- Czyli inaczej : FAJNA SYMPATYCZNA BABKA :D Podajcie mi namiary plissss bo ja do zadnego faceta nie pojde, nawet jesli miałby byc 100 % delikatniejszy od kobiety ! ! !

Gość KlauduŚśŚ
To pomysl: Myslisz, ze dla kobiety/ dziewczyny(ja dziewczyna jestem) jest takie przyjemne przy facecie sie rozbierac, a potem przez caly gabinet GOŁA isc zeby usiąsc na to krzeslo, albo jak facet wklada dziewczynie TAM palce? otuż nie! dziewczyna, (przynajmniej ja) nie lubie przy obcym facecie byc rozebrana i nie lubi jak on jej wklada TAM palce !!! JUŻ WIESZ CZEMU NIE CHCE ISC DO FACETA ;[

Gość KlauduŚśŚ
To tak jakby facet Cie MOLESTOWAŁ wkladają c ci palce wiesz gdzie... ;(;(;(

Gość ale idiotka
:D

wiesz ginekologowi to nie robi różnicy której wkłada palce do pochwy bo od dziennie widuje ich dziesiątki ;)

Panie ginekolog są sto razy gorsze od facetów i każdy Ci to powie ja jeszcze nie trafiłam na żadną taka ...za to Panowie 100% są mili i tak wszystko załatwiaja ze pełen konfort.

Gość KlauduŚśŚ
Eh może i facet jest delikatniejszy ale ja wole żeby kobieta dotykała mnie troche boleśnie, niż FACET delikatnie ! poprostu wole kobiete , bo sie boje, krępuje przy Mężczyźnie I JUŻ !!! :( :/

Gość KlauduŚśŚ
Tak Czy siak , ja na pierwszą wizyte ide do kobiety bo najpierw musze sie oswoic z ginekologiem i musze sie na własnej skórze przekonac jak to jest u gnekologa ...

Gość levviataN a jakie
ty masz wspomnienia z wizyty u ginekologa?

Gość KlauduŚśŚ
nie no przecierz ci mówie ze pierwszy raz ide i sie chce oswoic i dlatego ide do kobiety, moze pozniej sie przełamie i pójde do faceta..