Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rose88

co mnie bedzie czekac?

Polecane posty

Gość rose88

tak siedze w pracy i sie zastanawiam jak bedzie wygladac moj organizm w wieku 30...40 lat... mam teraz 23 i sie nie oszczedzam, trzy lata studiow przepełnione alkoholem i narkotykami... od imprezy do imprezy w LO bylo podobnie bo mieszkalam w internacie w wieku 17 lat pół roku brałam codziennie amfe.. w weekendy dropsy, potem studia dostalam sie na dzienne i wtedy to sie zaczelo.. wczesniej z alkoholem mialam do czynienie w weekendy a w czasie studiow dzien w dzien.. nie jestem glupia ani brzydka. mimo tego wszystkiego zdalam dobrze mature, utrzymalam sie na studiach, teraz znalazlam prace i bede robic mgr zaocznie tyle ze dalej w to brne.. piatek sobota upijam sie do tego stopnia ze końcówek imprez nie pamietam:( z narkotykami juz przestalam, jakos mnie to nie bawi w tym problem ze zawsze jak mam kaca boli mnie watroba albo trzustka:( czuje to i dosc czesto mam klopoty z zoladkiem.. rece mi sie trzesa i nie wyobrazam sobie weekendu bez alkoholu:(

Gość wiesz co zamiast sie
zastanawiac co z toba bedzie,poki co wez na wstrzymanie.Przestan pic,nie mozesz ? Jest juz to zbyt silne? Zrob sobie badania,jak popatrzysz na swoja watrabe w wieku 23 lat,przejda ci nalogi,pozniej wrzod zoladka,rak trzustki,stluszczona watroba,itd.......

Gość na odwyk kobieto
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Albo zbieraj na przeszczep wątroby:oJak można aż tyle chlać,ćpać i to w tak młodym wieku:(Czy Ty nie masz umiaru i przede wszystkim rozumu i zdrowego rozsądku?:oNie potrafisz dobrze się bawić bez alko i dragów????????????????

Gość rose88
własnie nie umiem:/ nie wiem czsami jak tydzien pracuje to mam wrazenie ze mi sie nalezy taki reset teraz sie studia zaczna w weekendy wiec mam nadzieje ze sie opanuje:/

Gość mlody lekarz
Wiele młodych osób ma marskość wątroby jak stare pijaki. Jeszcze więcej przetłuszczenie (powodowane także przez palenie). Nie szkoda mi was tylko osób które zabijacie paleniem obok nich. Pokolenie lat 80 i 90tych za 20 lat bedzie nazywane pokoleniem inwalidów (połowa osób cukrzycy, zniszczone nerki, wątroba) Udanej imprezy zycze z tanimi siarkowymi winami i alkoholem z płynu do mycia okien XD