Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

DOSTAŁAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

znajdziesz znajdziesz, u mnie w szkole caly czas babska po necie śmigały albo pasjansa waliły:) przynajmniej ciepło ci będzie- ja się już boję, nigdy nie bylam w chłodni, nie wiem ile tam st;O

Kciukiem jeszcze mi sie przypomnialo ze pare razy bylam na inwentaryzacji w markecie jakims pod warszawa w piasecznie i raz mnie dali na chlodnie musial;am ukladac w zamrazarkach lody:/ dali mi tylko jakies rekawiczki :/ nie bylam przygotowana na takie waranki:/

dalo sie wytrzymac jak golf zalozysz to nie zmarzniesz choiaz palce mi troche marzly jak te goopi lody ukladalam:/

Gość
kciukiem, gratuluje, ja tez jutro pierwszy dzien:D:D

ulga... to czym? postami? zmarzniete ręce przezyję, ważne żeby ogolnie było ciepło:)

Gość
setunia, do tej pory same szkolenia, od jutra wszystko zastosuje w praktyce:D kciukiem tak, w przedszkolu:)

to ze swoją zuzką będziesz pracować? no zajebiście, jtro sobie opowiemy zdzirka wrażenia:P:P o ile siły będę mieć:O

Gość
nie nie, bede pracowac na szczescie w innym przedszkolu:D ee, bedziesz miala, ile h jutro??

Gość warshaviak
tylko te swoje piękne stopeczki sobie szczelnie okryj skarpetami i rajstopami żeby nie zmarzły broń boże :p

Gość
na szczescie, bo jej grupa nie ma angielskiego, jakby zobaczyla, ze przychodze do przeszkola ale nie do niej, chyba by jej serce peklo z zalu:P

Gość warshaviak
jak zmarzną to daj znaka - wpadnę i ogrzeję i jeszcze im masaż zrobię :)

Gość ananananannananaa
Gratulacje ;) Ja gdybym miala pracowac nawet w biedronce to na skrzydlach bym leciala :o od 2 lat nie mam pracy, ani w sklepie ani na produkcji nie przyjmuja w mojej dziurze i tak od 2 lat siedze w domu i dostaje pierdolca :o dzisiaj osobiscie skladalam cv do sklepu ale pewnie i tak nikt nie zadzwoni :(

też w dziurze mieszkam, siedziałam (uf ten czas przeszły) na doopie ponad rok nawet do fabryki mnie nie chcieli.(pomijajac sklepik, sklep za 5zl, 2 markety, szwalnie, kwiaciarnie, mleczarnie i o qrva co jeszcze:O) ale udalo się! chłopie wybacz, masaż kto inny mi zrobi:) ja już do jednego kajdanami przypięta:P

Gość warshaviak
to na pewno nie zmarzną

Gość Pan Kracy
Gratulacje. Umysłowi dostają wypłate 1-wszego, a fizyczni 10-tego.