Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian009

Moja dziweczyna

Polecane posty

Gość Adrian009

Witam, na imię mam Adrian, od dawna odwiedzam forum, ale się nie udzielam, teraz muszę się wyżalić, chociaż nie wiem czy koniecznie... Mam 15 lat, od roku chodzę z dziewczyna z mojej klasy i często się odwiedzamy... Ostatnio gdy u niej byłem, całowaliśmy się i tulaliliśmy ok. godziny, po czym ona powiedziała, że mnie kocha, a za moment spojrzała mi prosto w oczy i powiedziała, że pragnie seksu :| Zamurowało mnie kompletnie, moją ręką pokierowała sobie pod spódniczkę i kazała masować. Przyjemne uczucie wiem, strasznie mi się podobało, zaraz przeczytam komentarze typu "to bierz ją!", ale mi się wydaje, że to za wcześnie... Potem usłyszeliśmy, że jej rodzice wrócili, więc koniec, a potem poszedłem już do domu. Za 20 minut powinna u mnie być, nie ma nikogo w domu i długo nie będzie, co o tym sądzicie ?

Gość Adrian nie daj się
Bądź dzielny

Gość 1234567.......
tez uważam że wiek 15 lat to za szybko na rozpoczęcie życia seksualnego ....wiesz pieszczoty tak ale na dalszy krok poczekajcie ....acha jakby co pamiętajcie o antykoncepcji

Gość sddhfdj
kup prezerwatywy, co byście dziecka nie zrobili. Za wcześnie jeszcze moim zdaniem, ale jak się nadal będziecie spotykać to nie unikniesz z taką napaloną. Tylko sie zabezpiecz!!!

Gość angelika17777
hmm Ciekawe :D chłopak w Twoim wieku burza hormonów :D i odmawia naprawdę widać że jesteś rozgarnięty :D znaczy wiesz jak mój chłopak miał 15 lat to zaczęłam się z nim kochać mówię że on bo sama miałam 16 :P jestem z nim już od 4 lat :) i w moim przypadku to nie było nic strasznego :D u mnie zero rozmowy o antykoncepcji pamiętam jak siedzieliśmy z instrukcja z dureksa :D stare dobre czasy :D na pewno się do siebie zbliżycie :D to ten plus ale i też będą momenty że będziecie odchodzić od zmysłów miesiączka u 15-latki nie koniecznie musi być regularna wiec dużo steru w przypadku spóźnienia okresu. zastanów się czy jesteś gotowy i na tyle dojrzały aby znosić je z rozwaga:)