Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spostrzegawczaaa

znacie kogos kto...

Polecane posty

Gość spostrzegawczaaa

Czy znacie kogos komu udało sie ukonczyc studia i kto brał narkotyki? Chdzi mi o takie narkotyki jak amfetamina tabletki kokaina..Bo ja z moich obserwacji widze ze wszystkie osoby ktore brały w liceum (nawet jesli tylko na imprezach) nie ukonczyly studiow albo skonczyly jakies lipne np zaocznie licencjat z pedagigiki w szkole prywatnej itp..A jeszcze znam takie ktore bardzo dobrze sie uczyly zaczely brac braly przez rok poszly na prawo panstwowe dzienne i po dwoch latach wyleciala..mimo ze juz od dwoch lat nie brała.Czy nie sadzicie ze branie takich specyfikow robi cos z pamiecia na zawsze u czlowieka nawet jak juz pare lat nie bierze?

Gość miumiumiumiu
Nie wiem jak po amfetaminie, ale na pewno od palenia duuużej ilości trawki niektóre osoby są lekko ogłupiałe i też nie kończą studiów.

Gość spostrzegawczaa
A mnie chodzi o takie osoby ktore brały własnie amfetamine.Znam tez dziewczyne ktora brala-w sumie glupia była ale brała bo miała duże problemy w domu i chciała się odstresować..do tego była zbyt ambitna i brała również do nauki.Poszła na trudne studia i nie skończyła ich-była na 3 roku aż 3 razy! i w końcu rzuciła i wylądowała u psychiatry;/ Tak myslę że to miało jakis zwiazek z amfetaminą.Ciekawa jestem czy jest ktokolwiek kto brał w lo albo na studiach i udało mu się je skończyć.

Gość uuuuuuuuuuuuuup
up

Gość uuuuuuuuuuuuup
up

Gość spostrzegawczaaa
liczyłam że rozwinie się jakas dyskusja;/

Gość asdas
niestety tak. I ten człowiek dziś jest szanowanym lekarzem, a jeszcze nie tak dawno tłumaczył mi że niektórych rzeczy nie warto wkuwać, a po amfie jedzie jak z górki.

Gość nhgmjk
znam chlopaka caly zcas mial problem z dragami, studiowal medycyne niestety jej nie skonczyl bo popelnil samobojstwo (ale byl juz na 5/6 roku jakos) multum znam, jedna jest juz doktorem (ale nei medycyny:P)

Gość narkotyki oglupiają a amfa
nawet BARDZO oglupia:oA to,że ktos sie tlumaczy,że na amfie lepiej się ucyz to gówno prawda,moze po niej nie chce się spac ale ona starsznie przytępia:P

Gość nikt po dragach nie robi się
bardziej inteligentny:oWręcz przeciwnie:o

Gość narkotyki biorą tylko tępaki

Gość mądremu człowiekowi nie są
potrzebne dragi!