Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podanieee

jak napisac podanie?

Polecane posty

Gość podanieee

z prsba o przniesienie do innej klasy. .? ile ma byc argumentow, co uwzlgednione ?

Gość podaniee
nikt nie wie. ? a przeciez na kafe sami najmardzejsi.. :(:(

Gość sdsdsds
ja bym napisała tak wiadomo piszesz sswoje dane potem do kogo ades szkoly itp: Zwracam sie z prosba o przeniesenie mnie do tej i do tej klasy prosbe swa motywuje tym iz ble ble ble prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania cos takiego

Gość fsdgfdsgsdf
z prsba o przniesienie do innej klasy. .? tak jak każde inne ile ma byc argumentow, tyle ile naprawdę jest a jeśli chcesz się przenieść bez powodu to wymyśl ze dwa :o co uwzlgednione ? twoje potrzeby dot. kształcenia :o

Gość podaniee
chcie sie przenies ze wzgledu na nauczycielke ktora juz mi nagle postawila zagrozenie semestralne za to ze bylam chora i nie bylo mnei na jej lekcji. . napisac ze to o nauczyceielke chodzi ? czy jakos tak delkiatnei wspoamneic cos o tym..?

Gość too much time
Dwa starczą. Kurczę, przecież to szkoła, a nie sąd. Wymyśl, że sytuacja w klasie jest niesprzyjająca nauce, albo atmosfera jest jakaś tam też niesprzyjająca (nie wiem co ci dolega więc nie wiem co doradzić ;) )

Gość too much time
Delikatniej, bo jeszcze się jędza dowie, a ciebie nie przeniosą i będziesz mieć przerypane