Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ravanson

Samotny bo brzydki...

Polecane posty

Gość no tak.....
Ja mam 14 lat , jestem jako tako ładna, szczupła, dobrze się uczę, czytam dużo książek, a nigdy żaden chłopak się mną nie zainteresował :O Ciesz się, że miałeś chociaż jako takie znajomości z dziewczynami.. całe życie przed Tobą ..

Gość chlopieeeeeeeeeee
Ty masz 15 lat, czaisz? PIETNASCIE!! Ja i moi znajomi w tym wieku biegalismy za pilką pol dnia, a nie za dziewczynami...powaznie, czym ty sie przejmujesz? Poza tym masz juz jakies doswiadczenia. Ja jestem szczuply i dosc przystojny, a pierwsza dziewczyne poznalem dopiero w wieku 21 lat. Naprawde, masz jeszcze mnoooooooooooooooooooooostwo czasu. 15 lat - w tym wieku naprawde nie pamietam zeby ktos sie przejmowal ze nie ma partnera!!!

Gość
"Mam jeszcze czas"- ulubione powiedzenie prawików z kafe Błąd. To ulubione powiedzenie - tu cytat: niedorżniętych panien z forum.

Gość Jabłkowa____
DROGI AUTORZE Nie poddawaj się! Wiem co mówię. Móc to chcieć! Miałam podobne problemy i podejscie do Twojego. Ale od kad sie wzielam za siebie, tzn. zadbalam o siebie, nabralam pewnosci siebie, wszystko sie zmienilo a ludzie zaczeli mnie szanowac:)! Wez sie do roboty! Jesli chcesz moge napisac maila do ciebie z kilkoma wskazówkami! Walcz chłopie:)! o siebie warto:)

Gość .T
SCHUDNIJ? A co? jako, że nie waży 70kg to nigdy nie będzie szczęśliwy? CO WY PIEPRZYCIE. Weź koleś nie słuchaj idiotów. Masz pasje, graj tam sobie w siatkę, rób co chcesz, żyj i nie myśl o babach, a same przylecą. A i mało się odzywaj. Serio.

Gość Bunia bułeczka
A ja mam 22 lata 175 cm i 100 kg wagi , jestem kobieta :D W wieku 15 lat faceci mnie nie interesowali. Poważnego miałam od 17 r.ż związek dwuletni. Potem 19 lat i związek dwuletni. Teraz 22 i zwiazek moj trwa poki co 7 miesiecy :) Na powodzenie mimo tuszy nie narzekalam nigdy , mimo ze wielu dresikow nie raz krzyczalo na ulicy za mną "wieprz" lub cos w tym stylu :) Na Ciebie też przyjdzie czas :> A faceta mam miodzio... :)