Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmij

Contratubex-czy komus pomógł na rozstępy?

Polecane posty

Gość kmij

Chciałabym żeby ktos podzielił się opinią o tym produkcie bo nie chcę kupic kolejnego kremu na rozstępy który nadaje sie do d*py i wyrzucic pieniędzy w błoto.

polecam termoaktywne seru firmy Eveline ok 17 zł. Co drugi dzień smarujesz krem i owijasz się folią spożywczą. Efekt spłycenia rozstępów i zmienijszenia cellulitu zobaczysz max po miesiącu. Sprawdziłam na sobie.

Gość nikk27
bardzo mi przykroale żaden krem ci na rozstepy nie pomoże, sama przetestowałam już prawie wszystko łacznie z cepanem (cena ok 20 zł za tubkę) który jest polskim odpowiednikiem Contratubexu nic a nic rozstepy sie nie spłuciły ani nie zblakły ze swojej strony polecam tylko kuracje Tołpy na rozstępy ale cudów nie będzie - rozstępy nie znikna skóra bedzie troszke jędrniejsza i tyle. Jak masz kasę to spróbuj mikrodermabrazji lub jeszcze lepiej lasera CO2, lub frakcyjnego. To w miarę skuteczne metody na rozstepy.

Gość monika dominik
co wy gadacie ja miałam małe rooztepy na brzuchu po ciazy ale regularny sport i sex pomogl. Mysle ze to sperma ma takie zbawienne dzialanie. Ostatnio czytalam ze dobrze robi na zmarszczki to na rrozstepy pewnie tez