Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loko Loko

jeśli macie ochotę odpowiedziec na moje pytanie to zapraszam

Polecane posty

Gość Loko Loko

Witam , może wydac sie wam że kolejna małolata zadaje głupie pytanie pewnie gdyby mnie to nie dotyczyło to sama bym tak pomyslała Ostatnio gdy kochaliśmy sie z mężem(z zabezpieczeniem) wydaje mi sie że prezerwatywa sie zsunęła lub coś było nie tak, maż mówi że nic takiego sie nie stało ale ja miałam dziwne uczucie , hm tak jakby w czasie gdy on miał wytrysk poczułam ciepło , (po prostu tak jak by bez gumki )mam nadzieje że rozumiecie poza tym juz po byłam bardzo bardzo , mokra . co myslicie o tym dodam że mogły to byc dni płodne. z góry dziękuje za odp.

Gość rbvgtbr
jesli by sie zsuneola to zostla by w tobie, jak nie zostla to nie ma sie czym martwic... a cieoplo moglo byc z taz de mial naprde super orgazmi i duzo spermy wyplynelo

Gość prezerwatywa nie jest
100% środkiem antykoncepcyjnym - ale jesteś mężatką więc jeśli nawet będziesz w ciąży to chyba nie taka tragedia, co tu jeszcze napisać nikt materacem nie był -ruletka ...czas pokarze

Gość fwefwe
Chyba żadko się kochacie skoro nie potrafisz poznać. Przecież sperma ma specyficzny zapach.

Gość heheheheheheheh

No ale jak wyszedł już z Ciebie to sperma powinna być w prezerwatywie jak ją zdejmował Jeśli nie było to znaczy że gdzieś wypłyneła

Gość Loko Loko
cos tam było w prezerwatywie mąz mówi że nic sie nie zsunęło ale ja miałam dziwne wrażenie. było jakoś inaczej bardziej wilgotno i wogóle nie wiem jak to opisać poczułam w momencie wytrysku ciepło tak jakbyśmy sie kochali bez gumki oj nie wiem faktycznie czas pokaże nic nie daje 100?% pewnosci