martta 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Zrobiłam test krwi na obecnośc h0rmonu hcg we kwi.Jaki wynik oznacza ciąże.Czy są jakies przedziały?O 14 odbieram wyniki, a denerwuję się,bo biorę tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 razem z wynikiem dostaniesz normy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 mójwynik 1,38 norma to 1-5 ale dziwi mnie to ze w ogole w organizmie jest ten hormon , skąd skoro biorę tabsy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złotowłosa88 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 nie jesteś w ciaży... co ma brakie tabsów do poziomu Hcg...?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 to dlaczego mam taki poziom hcg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złotowłosa88 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 bo w organizmie jest ten hormon... czytałaś kiedys ulotke załóżmy pre-testu? poziom Hcg moze wzrastac w przypadku niektórych schorzeń. Poza tym nie panukuj... norma wynosi do 5 ty miałas 1,38 więc w czym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolejna idiotka Napisano Wrzesień 15, 2009 w ubzduranej ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 nie w ubzduranej,a sama jesteś idiotką,skoro nie umiesz wczuć się w sytuację innych,to nie doradzaj. tylko niedawno poroniłam, biorę tabsy, nie miałam okresu w czasie 7 dniowej przerwy i dlatego się martwię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach