Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świteziana

Karmienie piersią przy kimś. Historia mojej koleżanki.

Polecane posty

Gość brudny biustonosz
Widziałam cos takiego w parku w Lądku Zdroju w tym roku, w wakacje. Mama wyjęła cyca z brudnego biustonosza, złapała biegające nagie półtoraroczne dziecko i usiłowała je karmić. Dziecko darło się na cały park, bo nie było głodne. Wszyscy mieli niezły widok za darmo. Dziecko uciekało, matka goniła je, odchylała znowu brudny stanik i znowu ryk. I tak kilka razy. I kto powinien wyjść z parku, ja czy ona? W końcu mogła nakarmić dzieciaka nawet w parku, ale na Boga nie na samym jego środku, przy fontannie, gdzie najwięcej ludzi zwykle odpoczywa. No i ten brudny biustonosz...fuj...

Nagie.. o właśnie.. kolejna dobra rzecz na wątek. Mamuśki zapamiętajcie sobie, że nie każdy ma ochotę oglądać gołe dupcie, peniski i cipusie waszych bachorów. Niedobrze się od takich widoków robi, w parku czy na plaży. Od obnażania się jest plaża naturystów.

Gość Niebieska Orchidea
aapssik zgadzam się z Tobą odnośnie obnażania dzieci na plaży np. Zboczeńców nie brakuje a potem Maty-Poly się dziwią, że pedofil im dziecko zgwałcił.

Gość ghdhhhjjty
Istnieje coś takiego jak intymność. Dlatego też przy obcych nie kąpiemy się, nie załatwiamy się, nie uprawiamy seksu. Co więcej nawet przy znajomych nie siadamy i nie golimy nóg czy okolic bikini, a nawet się nie przebieramy a tylko wychodzimy do drugiego pokoju. I takim samym brakiem kultury i intymności jest karmienie dziecka przy ludziach jak i puszczanie dziecka samopas gołego. Ktoś powie że dziecko wstydu nie ma, nie mozna mu bronić latac gołym. Ok. W domu, przy rodzicach niech to dziecko lata cały czas gołe ale nie przy obcych ludziach. Kolezanka miała przykrą nauczkę. Było lato, gorąco, była przy fontannie więc rozebrała dziecko (niecały rok) i bawiła się w nim w tej wodzie tak jak i wiele ludzi. I przyłapała faceta który stał za drzewem, patrzył sie na jej dziecko i po prostu walił konia.. Od tej pory nauczyła się nie chwalić sie nagoscia swojego dziecka.

Gość gość
Ja p*****le. Co za ludzie.

Gość gość
Oprocz faktu karmienia 3 latka piersia zastanawia mnie jeszcze po jaka cholere ona tego 3 latka wolala na cyca. Czyzby po to zeby pokazac jaka to ona jest cudowna matka poswiecajaca sie w pelni dziecku I tylko dziecku. 3 latek sam poprosi o jedzenie I picie a ona na sile przy gosciach wola

Gość gość
a masz czym się podniecać, historią sprzed 4 lat :O nie widziałam, że ktokolwiek normalny karmił w ten sposób swoje ponad roczne dziecko,choć na żądanie to znaczy również na żądanie mamy ale z pewnością jeśli to nie jest zmyślona historia, to ta matka ma nierówno pod sufitem. Sama karmię 15 miesięczniaka i jeśli zajdzie taka potrzeba to i na mieście, jednak sama specjalnie nie szukam okazji do karmienia jeśli warunki są niedogodne (a dziecko nie żąda piersi) czyt. też gdy mam gości. Może ta pani chciała się popisać a nie miała specjalnie czym, jednak to są odosobnione przypadki.

Gość gość
rozbawił mnie ten temat. strasznie przewrażliwione jesteście. komedia, żeby na widok dojnego cycka odstawiać taką szopkę- babka wymiotuje małżonek słabnie jak panienka i aż musi iść zaczerpnąć świeżego powietrza. a ja widziałam odcięte nogi i nie mdlałam, nie rzygałam.. owszem, dziwi mnie, że ktoś karmi takie "stare" dzieciory, ale to nie mój biznes. a co do wywalania cycków przy stole- w Pl nie wypada, a w niektórych krajach jest, to zachowanie uważane za normalne i stosowne. nie robiłabym tragedii, jeżeli znajoma ma inne zalety

Gość gość
aapsikk, przestań proszę nazywać te dzieci bachorami i gnojkami, to są strasznie chamskie określenia. Wyżywaj się do woli na tych durnych babach ich matkach ale te dzieci nic nikomu nie zawiniły... A co do karmienia przy ludziach też jest to dla mnie dziwne, i o ile karmienie niemowlaka to co innego niż karmienie dużego dziecka to i tak powinienno być w tym zachowane wyczucie. Byliśmy kiedyś u znajomych i przyszła koleżanka z mężem i 4 miesięczną córką. Mała zaczęła się domagać, a mieszkanie znajomych maluteńkie i nie bardzo było gdzie iśc, no i co - dziewczyna poszła na drugi koniec pokoju, zasłoniła s[ię jakoś, odwróciła do nas tyłem większość obecnych w ogóle nie zauważyła że karmiła, dało się? - dało!

Gość gość
kobiety brzydzą się innych karmiących matek a później mają problemy z karmieniem, bo nie widziały nigdy dziecka przy piersi.

Gość gość
o jejujeju, stary koń, który swojej babie pewnie brodawy miętoli co seks, nie wiedział gdzie patrzeć kiedy karmiąca matka odsłoniła trochę piersi. No jaki wrażliwiec. Mogłaś go przytulić żeby się traumy nie nabawił. Co to się kuźwa z tym światem wyprawia to ja nie wiem. Jak na plaży baby wywalają cyce do opalania to zayebisty widok jest dla tych wszystkich mietków i krzyśków, albo jak po ulicy paraduje dziunia prawie z d**ą na wierzchu, to super podniecające nie ? Ale jak kobieta karmi dziecko piersią w ich obecności, to olaboga, jakie to jest OBRZYDLIWE ! Debile i popaprańcy. Wszystko już stanęło na głowie, jak słowo daję :O

Gość ja mysle o tym ze sie bardzo
Nudzisz. Odp********e sie w koncu od matek karmiacych piersia. Jak ktos chce to niech i karmi do 20 r.z ale to nie wasza sprawa!(zeby nie bylo karmilam tylko 3 msce)