Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie golę nóg i pach

Czy dziewczyna, która nie goli nóg i pach może się podobać?

Polecane posty

Gość Nie golę nóg i pach

Czy naprawdę trzeba się golić, żeby mieć faceta?

Gość taaaaaaaaaaaaaak
:O jak mozna tego nie robic

Gość dfgdfgdfg
moim zdaniem nogi to jeszcze ujdą w tłoku, jeśli masz małe, cienkie i jasne włoski a do tego nosisz wyłącznie spodnie, ale.... nie golić pach? To nie przejdzie, chyba że dla jakiegoś fetyszysty

Pewnie.. np. moja bacia tego nie robi a dziadek mówi, że w dalszym ciągu mu się podoba.... Dziewczyno...a fe, każdy wiek niesie ze sobą jakieś normy....ble jak można?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ohyda. Rozumiem nogi - może ma jasne cienkie włoski, to po co ma golić - jak nie chce? Ale pachy? Toż to nawet dla higieny warto!

Gość 3434534
Pocieszę Cię że już wcale nie ma tak łatwo że tylko dziewczyny muszą się golić. Facet tez musi golić twarz (broda a tym bardziej wąsy sa już totalnie niemodne i uznawane za odrażające), do tego - przynajmniej dla mnie - naturalne owłosienie łonowe tez jest odrzucające i zmusiałabym faceta żeby je golił lub przycinał (na szczęscie mój przycina na krótko)

Gość takie jak ty sa obrzydliwe

Gość mala29
Chmm to jak higiena osobista,zawsze byłam gładziutka ale ostatnio się zaniedbałam(to przez ciążę-6 miesiąc) nie mam ogolonych nóg. Co do pach,to dziewczyna z wystającymi krzakami spod pachy wygląda odpychająco. Takie jest moje zdanie.

Gość gfder
a mi to obojetne . Wazne zeby cipa byla ogolona . Pachy i nogi mniej istotne

Gość alawiosna
Ale natura po coś nam te włosy dała! więc nie powinno się ich golić, a jedynie dbać o ich higienę. Za parę lat będziemy sobie zęby wyrywać, brwi i rzęsy usuwać bo taka będzie moda. żałosne.

Ale natura po coś nam te włosy dała! więc nie powinno się ich golić, a jedynie dbać o ich higienę oczywiscie. myc tez sie powinno raz na tydzien. itd bzdury. wymagania czasow sa inne.. nic na to nie poradzisz

Gość gotujmy w tagine
Zachecamy do wyprobowania gotowania w marokanskich naczyniach ceramicznych tajine ... Zdrowo i egzotycznie Zapraszamy do naszego sklepu rekodziela marokanskiego marokostyle.com oraz na aukcje allegro użytkownika MarokoStyle

Gość gfder
ale prawda jest ze ogolona laska wyglada bardziej atrakcyjnie niz nieogolona . Pachy powinno sie golic chociaz nie jest to koniecznoscia .

Gość przez wieki sie podobala
pewnie przyjdze znow na to moda, bo mody sie zmieniaja i wtedy bedzie sie znow podobac, bo ludzie są obowiazkowi hehe.

Gość z pachami jest tak
ze ogolone latwiej utrzymac w czystosci. Dotyczy to kobiet i mezczyzn. Ja brzydze sie facetow, ktorzy nie gola pach, na szczescie na takiego nigdy nie trafilam, moj sie goli w miejscach intymnych i dzieki temu jest czysciutki. Z nogami bym nie przesadzala, jak Tobie odpowiada to luz, w krajach europejskich kobiety rzadko gola nogi, to Amerykanki wprowadzily taki wrorzec, ktory dla mnie osobiscie jest bez sensu.

Gość mala29
Alawiosna nie pisz głupot,golenie włosów pod pachami czy nogami to nigdy nie było traktowane jako moda,tylko jako higiena. Golenie włosów łonowych w słupek,czy serducho to bardziej do mody podobne. A z tym wyrywaniem zębów czy brwi to lekka przesada...

Gość owlosione nogi sa
obrzydliwe

Gość Pachy nie golone
śmierdzą. Szczególnie u mężczyzn, którzy wciąż jeszcze się w tym mocno zaniedbują - bo mją intensywniejszy pot. Można myć często, ale to wiele nie pomaga. Lepiej ogolić.

Gość gfder
śmierdzą. Szczególnie u mężczyzn, którzy wciąż jeszcze się w tym mocno zaniedbują - bo mją intensywniejszy pot. Można myć często, ale to wiele nie pomaga. Lepiej ogolić. niekoniecznie . Jak ktos sie myje przynajmniej raz dziennie to nie ma takiego probliemu ..

Gość gfder
to co powoduje ze brak owlosienia wydaje sie na nas dzialac to moda . Wlasnie dzieki niej wydaje nam sie ze kobieta ma byc gładka i miec wlosy tylko na głowie .

Gość to sie tobie wydaje
wlasnego potu sie nie czuje... cudzy juz tak.

dla mnie nieogolone pachy to trauma. przezylam taki horror w drodze na urlop, kiedy to w samolocie siedziala kolo mnie taka malpa a spod jej pach wystawaly czarne klaki. A przeszla sama siebie jak podniosla rece,zalozyla je pod glowe i tak przez 15 min spala....

Gość gfder
wlasnego potu sie nie czuje... cudzy juz tak. nie myj pach i nie kap sie 1 miesiac to wtedy poczuje cie caly autobus

Gość gfder
znam kobiete ktora nie myje sie nigdy .Od razu czuc to w calym autobusie . Jakas stara alkoholiczka

Gość to bzduraze niegolone
nie smierdza - na odwrot - dzieki nim jest wieksza powierzchnia parowania ( po to własnie są) szybciej sie czlowiek chłodzi i w zwiazku z tym produkuje mniej potu - wy fizycy od 7 bolesci!

Gość jasne nie smierdza P
tak ci sie wydaje dopoki nie poczujesz. apriorycznie sie przekonaj, a potem napisz, fizyku od powierzchni parowania. Nie smierdzi to, co wyparuje, tylko to co zostaje na klakach, jakbys tylko suszyl przepocona koszulke to bys wkrotce umarl od jej smrodu.