Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aster7

WOJNA O NK.....................CZY WARTO BYLO???

Polecane posty

Gość aster7

Jestesmy para od dluzszego czasu.On ,nie potrafi zerwac kontaktu z byla swoja kochanka.Ona nadal przysylam mu prezenty na strony NK.Ja zawsze twierdzialam,ze to od niej a on ze nie ,mialam racje...byly od niej za to dostalam nozem w reke.Czy,warto bylo??? Prosze o skomentowanie .

Gość zola1987
nk jak już ktoś powiedział to największy portal randkowy. Ja miałam też duże awantury ze swoim chłopakiem o to bo jak sama zauważyłam podglądał jakieś laski i do nich pisał. Kazałam usunąć grożąc ze odejdę. usunął ale niesmak pozostał na zawsze

Nie było warto. Powinien jej dać jasno do zrozumienia, że ma stałą partnerkę i nie chce dłużej utrzymywać z nią kontaktów. Nie musiał przyjmować podarunków za jedyne 2,44zł. :D buehe... A Ty decydując się na związek z nim, nie pomyślałaś, że jeżeli miał kochankę raz, to może mieć drugi i trzeci? Osobiście nie związałabym się z osobą która zdradzała.

Gość aster7
no on usuna dzisiaj w nocy o godz.oo.26min a rano do mnie zadzwonil z pracy ze ktos to za niego zrobil...bo ktos zna jego haslo pewnie...ja nie znam i nie wchodze,na jego strony tylko juz jako gosc oficjalnie...ale ma tupet pewnie powinnam go pozegnac to gosc nie dla mnie

Może warto dać sobie z nim spokój? Osobiście nie pogodziłabym się z faktem, że zdradzał. Nie jestem pewna, czy można ufać takiemu komuś.

Gość zola1987
może spróbuj jeszcze z nim porozmawiać, postaw mu jakieś twarde warunki (jeśli Ci oczywiście na nim zależy)

Gość Darymny Futer

Gość Jolanta K.
Tez mmialam wojne ze swoim o NK :(. Dzieki temu portalowi odezwala sie jego byla i namietnie ze soba flirtowali. Nie wytrzymalam tego i dalam ultimatum ze ja albo ona. Nie zerwal z nia kontaktu, dlatego z bolem w sercu odeszlam :(. Teraz standartowo wchodze na ich profile bo ciekawi mnie czy sa razem czy nie. Od mojego odejscia nie utrzymuje z ex zadnego kontaktu.

Gość TOKSYCZNY ZWIĄZEK

Gość Jolanta K.
Postaw mu warunek chociaz wiem, ze nie jest to latwe. Zobaczysz wtedy z kom masz doczynienie i kim jestes dla niego.

Gość aster7
do Wredna Suka .... Pewnie masz racje ,napisalm mu sms ,ze kocham ,ze mu wierzylam,ufalam,ale w takim przypadku nie ma tu miejsca dla mnie...zjezdzam do Polski na stale w niedlugim czasie. Jego odp...Nie mozesz mnie zostawic ani teraz ,ani nigdy!!!Bo dzisiaj zakoncze swoja praca.Nie odpisalm wiecej,bo temat nie na telefon i sms .

Gość o matko co za dzieci

Gość u mnie takze byly
klotnie o nk....powiedzialam ze znajome dziewczyny moze miec w znajomych tylko z klas dawnych...wkoncu po to jest nasza klas....posluchal ale dlugo sie klocilismy zanim to zrobil...

Gość bo nk jest do dupy