Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imperiale 66666

dziwny facet

Polecane posty

Gość Imperiale 66666

Od miesiąca spotykam się z pewnym facetem, kilka dni temu zbliżyliśmy się do siebie. Od trzech dni zostaje u mnie na noc i w ogóle nie wykorzystuje sytuacji... jest bardzo czuły, przytula mnie i tak zasypiamy... czy jest z nim coś nie tak ?? napewno nie jest prawiczkiem, ma 29 lat .... a może powinnam się cieszyć że na takiego trafiłam...

Gość przyklad nowych czasow
spoko, po miesiacu juz powinno cos byc, nie? bo inaczej to facet jest dziwny... spoko. szybka jestes.

są dwie możliwości: - on impotent/pedał - ty pasztet

Gość prymas ORCZO
to z Toba coś nie tam że sie za niego nie bierzesz . . . tym bardziej, ze polskie eNKejówy nastawione sa na swatanie głupowatych singielek z zawyżoną sammkocena z wrazliwcami, ktorych takie baby zezra, przemiela przez maszynke lub sieczkarnie i wypluja osci . . .

A dałaś mu do zrozumienia że chcesz sexu z nim? Może jak raz trafiłaś na porządnego gościa który Cię szanuje... albo nie domaga... Pokaż mu że tego chcesz ;)

Gość baron de drift vel riff
to jednak jest zabawne gdy nalega to mówi się: mężczyźni myślą tylko o seksie gdy nie nalega: jakiś dziwny :D

a jak można bardziej dac do zrozumienia przytulają się i zasypiają zdrowy na ciele i umyśle mężczyzna reaguje odruchowo w takich sytuacjach

Ok - pytanie zasadnicze: staje mu podczas tych przytulanek?? Myślę że odpowiedź na to pytanie rozwiąże wątpliwości :D

to nie jest test o 100% pewności może ma erekcję bo myśli o koledze z pracy..?

Gość imperiale66666
Ej mnie już nie chodzi o seks.. ale my się nawet jeszcze nie calowaliśmy... seks na tym etapie znajomości odpada..

No ja znałam gościa który całował tylko przy seksie... może to taki typ właśnie - cholera wie..

Gość imperiale66666
Jeśli to taki typ to z pocałunkiem będę musiała poczekać jescze sporo czasu.. bo wcześniej napewno nie zdecyduje się na łóżko

Gość baron bo to one
mysla tylko o jednym, a jak jest taka sytuacja to im sie w glowach nie miesci :D od razu domysly ze albo pedal albo ma malego :D zenujace