Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim 999

Pilnie szukam osób które zetknęły się z HIV. Mój ex jest nosicielem.

Polecane posty

"Słuchaj byla kiedys taka historia o prostytuce ktora byla nosicielka. I zarazila naprawde niewielka ilosc swoich klientow. pamietaj ze bedzie co ma byc ale warto miec nadzieje." To jest nieistotne, bowiem kobieta moze się zarazic o wiele łatwiej. 🖐️

Gość uleczmy_Świat
przeciez jak dwoje partnerow chorych na hiv sie dobierze to moga kopulowac ze soba bez strachu ze sie . . HIVem zaraza . . . najgorzej jak nosiciel wie o chorobie i roznosi ja dalej . . . a ta choroba czesto lapie tych ktorzy d00pia najwiecej i wszystko . . .

Z moim obecnym partnerem uprawiałam seks 4 razy, też tylko tabletki. W życiu bym nie pomyślała. Zawsze uważałam, że hiv dotyczy ćpunów, gejów i prostytutek.

Gość tenw
"jesli Cie naprawde kocha to nie rzuci" to chyba jakas kretynka napisala :o

wpisz w wyszukiwarkę "forum + i -" tam na pewno spotkasz ludzi, którzy odpowiedzą na Twoje pytania i na pewno nie spotkasz się z takim chamstwem jak tutaj... jest to forum dla osób zakażonych i osób, które szukają pomocy i odpowiedzi na pytania dotyczące HIV - m.in. takich jak Ty... mnie ten problem nie dotyczy, ale znam ludzi, którzy są nosicielami i żyją pełnią życia - fakt muszą bardzo dbać o siebie i często kontrolować stan zdrowia, ale są idealnym przykładem, że HIV to nie jest koniec świata... Pozdrawiam ciepło i życzę minusa...

" przeciez jak dwoje partnerow chorych na hiv sie dobierze to moga kopulowac ze soba bez strachu ze sie . . HIVem zaraza . . " nie do końca bo 2 osoba może mieć inną wersje hiv i wtedy masz 2 a co za tym idzie skuteczność terapi lekami pewnie spadnie i zamiast pożyć 20 lat pożyjesz 10... powiedzmy

Gość my nie stykamy się z hiv
bo jak się stykniemy to kicha będzie

Gość po co ta cała histeria
zrób test, powtórz za kilka miesięcy a będziesz wiedzieć czy jesteś zarażona do tego czasu nie współżyj z nikim i tyle a rodzinę niby po co chcesz informować skoro jeszcze nei znasz wyników testu ?

Gość nawet dwie osoby z hivem
nie mogą kopulować bez gumki, bo zalezy w jakim sa stadium choroby

Gość pewnei kolejna denna prowokacj

Gość erwdfs
czemu partnerowi nie powiedzialas? Jaja sobie robisz?

Gość pppppp
przypadkiem trafiłam na ten temat, i tez na dniach bede robila test na HIV, uprawialam seks z facetem ktorego znalalm z miesiac, czy jest duze prawdopodobienstwo ze mam HiV skoro on nie skonczyl ''we mnie''??

Gość haha a to dobre
"znam ludzi, którzy są nosicielami i żyją pełnią życia " No to Simon Mol żył pełnią życia. Normalny człowiek jeśli go coś takiego trafi musi żyć odpowiedzialnie.

Gość simon mol miał
Aids a nie HIV.To jest różnica głąbie.Poczytaj sobie najpierw a potem się wypowiadaj na forum.