Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 emka ka fe

Moje Opowiadanie EROTYCZNE

Polecane posty

Go艣膰 emka ka fe

To dopiero pocz膮tek, zastanawiam si臋: pisa膰 czy nie? Nic nie kr臋ci mnie bardziej ni偶 widok rozpalonego i bezbronnego m臋偶czyzny. Dzi艣 mija rok od tamtej pami臋tnej nocy. .. Odk膮d tylko pami臋tam imponowa艂am i budzi艂am po偶膮danie m臋偶czyzn. Niezale偶na, 35-letnia pi臋kna brunetka z klas膮, pani prawnik. - Miko艂aj, ubieraj si臋, za chwil臋 wyje偶d偶amy – powiedzia艂am – mam dla ciebie niespodziank臋. Na sam膮 my艣l o tym co dzisiaj si臋 wydarzy poczu艂am przyjemne mrowienie w kroczu. Po kilku minutach m贸j m臋偶czyzna by艂 ju偶 gotowy. - Wsiadaj do samochodu – powiedzia艂am – musz臋 ci臋 teraz przygotowa膰. Z torebki wyj臋艂am apaszk臋. - Zamknij oczy - Kochanie, czy ty zamierzasz mnie dzisiaj uprowadzi膰? - Mo偶e – cmokn臋艂am Miko艂aja w policzek – ale nie musisz stawia膰 oporu. Obiecuj臋, 偶e ci si臋 spodoba. Teraz nie pytaj o nic. Kiedy upewni艂am si臋, 偶e apaszka jest nale偶ycie zawi膮zana przysz艂a kolej na r臋ce. - Je艣li b臋dziesz grzeczny czeka ci臋 dodatkowa nagroda – szepn臋艂am do ucha kochanka. Rozpi臋艂am jego spodnie i zsun臋艂am na tyle, aby m贸c ogl膮da膰 jego klejnoty. Uwielbiam patrze膰 kiedy m臋ski penis sztywnieje. Usiad艂am w fotelu kierowcy i pochyli艂am si臋 nad jego kutasem. Mia艂am ochot臋 rozsmakowa膰 si臋 w nim, ale wiem, jeszcze nie pora. Popatrzy艂am na zdezorientowan膮 min臋 mojego pasa偶era. - Nie wiem co planujesz, ale mam nadziej臋, 偶e nie ka偶esz mi d艂ugo czeka膰?! – us艂ysza艂am nutk臋 podniecenia zmieszan膮 ze zniecierpliwieniem. Ruszyli艣my. Jechali艣my w milczeniu do domu, kt贸ry wynaj臋艂am na t膮 okazj臋. Kiedy skr臋cili艣my w boczn膮 drog臋 prowadz膮c膮 w g艂膮b lasu, postanowi艂am wprowadzi膰 Miko艂aja w odpowiedni nastr贸j. G艂adzi艂am jego udo zbli偶aj膮c si臋 do miejsca, kt贸re eksponowa艂y rozpi臋te spodnie. Nie, teraz jeszcze nie mog艂am go dotkn膮膰. - Pochyl si臋 do przodu – rozkaza艂am. Kiedy tylko wykona艂 moje polecenie, roz艂o偶y艂am jego fotel – A teraz po艂贸偶 si臋 i czekaj. Usiad艂am na swoim miejscu, podwin臋艂am opinaj膮c膮 cia艂o fioletow膮 sukienk臋, rozszerzy艂am nogi ubrane w czarne po艅czochy i szpilki. Z torebki wyj臋艂am lusterko i skierowa艂am je na cipk臋. By艂a nabrzmia艂a, a z jej 艣rodka wyp艂ywa艂 strumyk ciep艂ych sok贸w. Zanurzy艂am w niej palec i poda艂am kochankowi do zlizania. - Chcesz wi臋cej? – zapyta艂am i nie czekaj膮c na odpowied藕 usiad艂am na niego okrakiem zbli偶aj膮c swoj膮 cipk臋 do jego twarzy. 艁apczywe usta pr贸bowa艂y obj膮膰 j膮 ca艂膮

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wsp贸lna
A gdzie dalsza cz臋艣膰 ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mom臋cik.
je chce dalej;**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EwaO
Heh, kiedy艣 czyta艂am takie opowiadanie: ... "Tej nocy mia艂am trzech, dw贸ch Szwed贸w i Niemca. By艂am pijana i przysn臋艂am. A on le偶y na mnie, sapie i krzyczy "nicht szlafen faulein" ...

Udost臋pnij ten post