Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfhdfhdf

co powiedziec mamie?

Polecane posty

Gość gdfhdfhdf

na wstepie mowie, ze jesli ktos zamierza mnie tu pouczac to prosze zeby sie w ogole nie wypowiadal. Mam 15 lat, w piątek koelzanka robi impreze - bardzo chcialabym na nią pojsc, niestety moi rodzice jesli chodzi o imprezy sa bardzo surowi. Jestem pewna ze jesli powiedzialabym im ze chce isc na impreze i zostac na noc, powiedzieliby ze mam sobie to wybic z glowy. Z kolezankami wymyslilysmy, ze powiemy rodzicom ze idziemy na noc filmowa do innej kolezanki ( raczej spokojnej, wiec nie powinno byc wiekszych problemow ) powiedzialam to wczoraj mamie, a ona strwierdzila ze ok, ale najpierw chce gadac z matką tej kolezanki. I tu wlasnie problem, nie wiem jak to zalatwic. Przeciez zadna z matek nie wie ze tak na serio idziemy na impreze... co radzicie?

Gość a co mamy ci radzić
kłamstwo ma krótkie nogi, ale za to jakie szybkie. ha ha ha ha ha ha nie szlajaj się do nauki

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powiedzieć prawde, nie wybrniesz z tego a jesli nawet to kłamstwo wyda sie po czasie i wtedy dopiero bedziesz miała przesrane

Gość gdfhdfhdf
prosilam zeby osoby ktore zamierzaja mnie pouczac sie nie wypowidalay

Gość gdfhdfhdf
swędzi mnie pipa

Gość proste popros jakas
starsza siostre kolezanki albo inna starsza zaufana osobke zeby poudawala czyjas mame....byle przez telefon

Gość a co mamy ci radzić
dziecko zrozum, ale w tym temacie nie ma co radzić. co mamy ci wymyslić plan B. to teraz kochanie powiedz swojej mamie że tamta mam jest w szpitalu i nie może rozmawiać?

Gość gdfhdfhdf
ale my nie mamy w domu telefonu i mama bedzie sie chciała spotkac z ta niby mama kolezanki osobiście:O

Gość gdfhdfhdf
prosze do mnie nie pisac dziedzko dziedzkiem juz nie jestem tylko mloda kobieta bo mam juz okres

Gość gdfhdfhdf
cnote tez juz stracilam

Gość ooo masz okres
jakaś ty dorosła :D

Gość a co mamy ci radzić
w takim razie zrób se dziecko i uzyskasz wolność, jak skończysz 16 lat

Gość gdfhdfhdf
prosiłam aby mnie nie pouczac tylko pomoc mi cos wymyslic bo mam ochote na sex i musze wyrwac sie na noc

Jesteś dziewczyną, młodą i naiwną i nie mam zamiaru cie pouczać ale ze względu bezpieczeństwa jakiś dorosły powinien wiedzieć gdzie jesteście aby w razie czego móc zareagować. Najlepiej naucz się z rodzicami rozmawiać bo wieczne kłamstwa nic nie dadzą. Temat zamykam nim dostaniesz głupie rady.

Gość gdfhdfhdf
dziedzka nie chce miec juz raz robilam skrobanke ale to byl inny temat :O

Gość gdfhdfhdf
----->Uśmiercacz topików wal sie pedale

Gość gdfhdfhdf
bedzie na tej imprezie chlopa, ktory mi sie strasznie podoba i musze tam isc... nie mam zamiaru nic zlego z nim robic...nie znam go. chce go w koncu poznac, bo mam wrazenie, ze nigdy mi sie nie uda :O to moja jedyna szansa, a nie jestem latwa i nie puszczalabym sie na zadnej imprezie! blagam, pomozcie jakos...

Gość ja pierdykam
slonko, ja tez bylam w twoim wieku i wiem co znaczy miec surowych rodzicow, naprawde ale nigdy ich nie oszukiwalam, walilam posto z mostu - moge wyjsc czy nie?! najwyzej nie pozwolili, ale ja sumienie mialam czyste dzis jestem z tego cholernie dumna mam 30 lat

Gość no a przecie piiii
erdolilaś, ze już miałaś skrobanke. to znaczy się że już dawałaś na lewo i prawo. co znowu kłamiesz, że chcesz go tylko poznać i puszczać się nie zamierzasz

Gość ja pierdykam
... i mieszkam nadal z rodzicami nie mam pracy bo studiów nie skończyłam i jestem dziewica i jestem bardzo szczęśliwa

Gość hehe no spoko
pamietam jak w liceum wychowawczyni chciała rozmawiac z moimi rodzicami...kumpel zadzwonił pogadał ( miał 16 lat a głos jakby ze 30).... no to moze niech jakas kolezanka zadzwoni co ma w miare "dorosły" ale osobiscie doradzam powiedziec rodzicom...może cie puszcza;>...takie kombinowanie doprowadzi do tego ze kiedys twoja mama spotka tamtą i będą jaja:O

Gość ja pierdykam
podszywaczom dziekujemy! niektorzy swietnie pisza i mozna sie usmiac, ale to tutaj to zenada

Gość gdfhdfhdf
moja mama bardzo lubi jak facet ma duze jaja

Gość ja pierdykam
całe dnie spedzam na kefee i jem kupe :D:D:D

Gość ja pierdykam
dobrze, że jestem dziewicą, anie DZIWICĄ jak poprzednio.

Gość no to wlasnie powiedz matce
ze bedzie chlopak, na ktorym ci bardzo zalezy, myslisz,ze matka nie miala nigdy chlopaka? Dleczego ma tego nie zrozumiec? a oceni, czy impreza jest bezpieczna, wypyta, jesli ma byc bezpiecznie, to ja o tym przekonaj po prostu.