Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytaamm

Pytam

Polecane posty

Gość Pytaamm

Słuchajcie w sytuacji jesli bym miala raka juz od ponad roku to czy moglabym funkcjonowac normalnie chodzic na imprezy bawic sie pic piwko...chodzic do szkoly i po prostu normalnie zyc??? czy nie mozliwe by to bylo bo choroba by nie pozwalala ???

Gość wydaje mi sie że masz
nerwice natręctw, a nie raka 🖐️))

Gość Pytaamm
Wiem że glupie pytanie aleprosze o odp ?!

Gość Pytaamm
Prosze powiedziec....

Gość AP AP AP AP
Mozna normalnie funkcjonowacm ale to zalezy.. .czy jest to rak zlosliwy, czy jestes w trakcie chemii, co robisz itd. Moja siostra ma raka, nie pracuje( bo to juz niemozliwe), ma chemie, wiec wypadly jej wlosy (i jak tu normalnie fnkcjonowac), poza tym momentami fatalnie sie czuje, potrafi 2 dni spac, musi przestrzegac diety itd. Wiec napewno niejest to takie typowe funcjonowanie. To choroba, z ktora mozna zyc, starac sie normalnie funkcjonowac. Ludzie- czemu zadajecie glupie pytania?

Gość odpowiadam powaznie
bo juz widze, ze ludzie zartuja ... Moja znajoma ma ostatnie stadium czerniaka. Lekarze wykryli go rok temu. Nie chciala juz chemioterapii, leklarze dawali jej kilka miesiecy zycia. gdy na nia patrze zastanawiam sie czy ona sobie z nas jaj nie robi. Tak pelnej zycia osoby, nigdy nie spotkalam.

Gość Pytaamm
No to wtedy po czym czlowiek ma wiedziec ze a raka w takim razie ???

Gość Pytaamm
Wiecie szczerze mowiac to mam nerwice hipochondryczna i wg mnie choruje na raka zlosliwego jajnika juz od ponad roku

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
objawy sa rózne, można zyć z rakiem zupełnie normalnie, moja kolezanka miała mięsaka na nodze, oprócz guza wszystko było normalnie, na szczescie wyzdrowiałą. W zalezności od rodzaju raka mozna nawet normalnie zyc kilka lat

Gość Pytaamm
Ale zobacz jesli np rak jajnika powoduje ze cochwile sie biega do lazienki zapotrzebami p powoduje wodobrzusze i to nie w fazie koncowej tylko szybciej znacznie to jak z tym zyc ??

Gość do Markaby
wymień ilościowo warzywa i owoce stosowane w diecie/terapii Gersona, bo w filmie tego nie ma. Dzięki.