Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regina 523

re ciekawa jestem Waszego zdania...

Polecane posty

Gość regina 523

Witam! Coraz częściej spotykam sie z bolesną prawdą.. I jestem ciekawa Waszego zdania na ten temat.. Jesteśmy mało tolerancyjnym narodem, żyjemy stereotypami których nie potrafimy często odstawić na bok.. Podaję bardzo prosty przykład, ale przeżyty na własnej skórze: mężczyżnie po rozwodzie lub w separacji łatwo znależć kobiete z którą mógłby spędzić życie a kobiecie trudno spotkac takiego mężczyznę. Wogóle już trudna do przeskoczenia sytuacja jest,gdy ma już dziecko. Jestem w separacji ponieważ eks, nie chce mi dać rozwodu, nie jestem brzydka, mam 25 lat i dziecko i kazdy poznany meżczyzna traktuje mie tak jakbym chciała znaleźćnaiwniaka.. przykre to jest.. ale prawdziwe.. mam wykształcenie,pracuje, jestem niezalezna.. ale mimo to niemoge znależź człowieka który potrafiłby zaakceptowac moje dziecko, i fakt ze juz kiedyś byłam mężatką.. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat pozdrawiam

hmmm bo coraz wiecej facetow w wieku ktory by cie interesowa boi sie opini publicznej i co tate powie, zniewiesciali nieudacznicy dla ktorych termin odpowiedzialnosc jest wciaz pojeciem nieznanym szukaj kogos po trzydziestce :) ...znajdziesz jestem tego pewien 🖐️