Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carte Blanche

Mam Dosyć

Polecane posty

Amorek, albo on sie na nas wypina, albo jakis pragmatyczny elaborat pisze i dlatego to tyle trwa. Ide po lod, bo drinia mam ale lod.... CB!!! lod sie topi, nie kaz tyle czekac :D

Tylko albo tyle gadamy Dupko,ze CB nie moze dojśc do głosu.....albo ktoś nas robi w balona i nie chce sie uzewnętrznić tylko nas podpuścił a my się nakręcamy:o

My Ciebie rozwaliłyśmy CB???czym? a moze odganiamy potencjalne kochanki? jakby co to raz a po cichu i spadam:(

Amorku, czytasz mi w myslach. Jak tak czuje przez skore, ze on sie dobrze bawi nasza niepewnoscia, a temat zalozyl z nudow. No, chyba ze czeka na jakas lale-blachare. Jesli tak to czyle chola, tfu, chyle czola desperadowi :D :D :D

ok bedzie to da mnie trudne ...wręcz niemożliwe ale się przytkam chwilowo i nie bede wcinać... mow CB..nie przeszkadzaj sobie:) Dupcio ,ze jak?????a fe a fe to juz faktycznie lepsza hetera:D

A huk go wie :D co mu do łba (przepraszam) strzeli. Jak taki desperat to i na biale kozaczki poleci.

CB, taką oto sobie analize zrobiłam: skoro założyłeś topik pod czrnym nickiem, to chciałeś WIELU osobom zakomunikować, że coś cię uwiera :) Tyle, że nie wiemy do końca co? Ot, tak sobie pomyślałam :D

Tam gdzie jest bardziej prywatnie, to ja już z Tobą próbowałam - no i mnie pogoniłeś. Wiec, przepraszam, ale drugi raz się nie nabiorę :D

Gość rece opadaja
a co to za podchody :O jak Wam sie podoba to wypiac tylki i dac,a nie zawracacie mu glowe :O

Gość a taka jednaaa
a jakie masz oczekiwania wobec kochanki? określ się dokładniej:) może się nadam;)

no łaśnie Amorku, trudno uwierzyć ze to ten sam facet :) Żelazna Dziewica - Mydlana Dziewica Cholera, nie trafisz :D

Wiecie, zauważyłam, ze nie wazne czy pije sok z % czy sok bez % to jestem tak samo nakrecona. Wiec po co pic %?

Dupko chyba sie nawzajem nakrecamy:D przypomniały mi sie stare dobre czasy poprostu Pomarańczko my nie od wypinania jestesmy ale od podbijania no i robimy jako jury:) chyba ,ze nas pogoni to sie przeniesiemy ....tak wiec nie musisz nas traktowac jak konkurencje:) Carte igram???

Gość rece opadaja
Carte to wreszcie szukasz kochanki,czy rozmawiasz ? :O

Carte, chyba Ci nie pomagamy? Amorku - dla mnie milczenie jest wymowne, spadam, pozdrawiam 😘 i zajrzyj tu czesciej