Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absolwentka24

zdałam sobie sprawę, że moje szanse...

Polecane posty

Gość fredrikson
absolwentka24 owszem, jest troche bieda pod tym wzgledem, ale pociesze Cie - po studiach tez jest zycie ;) i zaskakujaco wiele osob jest w Twojej czy mojej sytuacji. bedzie ona gorsza z roku na rok, ale do stanu beznadziejnego jest jeszcze troche czasu. najwazniejsze pozytywne nastawienie. w koncu bedziesz musiala sie przemoc, gdy spotkasz na tyle interesujacego goscia, ze dopuscisz mozliwosc wyjscia z nim na ciastko i soczek celem lepszego poznania sie. nie bedzie juz tak latwo, ze oto kolega z architektury przyprowadzil kolegow z ochrony srodowiska i kolezanki z medycyny :) ale to nie znaczy ze nie da sie... u mnie niestety w pracy nie ma fajnych kobietek :/ mimo ze duzo ich... bleh dlatego zmieniam prace ;)

Gość znajaca sie narzeczy
fredrikson nie dziwie sie ze nie trafiłeś na żadną fajną dziewczyne, jesteś tak zadufany w sobie, że będą cie chciały tylko tępaki, pogódz sie ze swoim losem. "Tyle dziewczyn na mnie leci" "Takie mam wielkie grono znajmomych" Taki jestem zajebisty, wybrzydzam, laski do mnie pisza a ja mam ich dosyc. Moj drogi nigdy nie trafisz na fajna, zadna fajna nie bedzie chciala takiego pieprzonego narcyza, lalusia. Daj swoje zdjecie to ocenimy, czys taki zajebisty

Gość lalalolalulalila
spadam - fredrikson jeśli serio taki fajny jesteś to życzę sobie spotkać cię nie wiedząc o tym , że ty to ty - jak człowiek bywa w swoim środowisku to jakoś nie spotyka tych wszystkich fajnych facetów a w necie wszyscy są tacy ... ehh same ideały A tobie autorko i sobie życzę więcej wiary w siebie i wiesz - 24 lata to jeszcze taki wiek że w sumie wszystko przed tobą jest - bye bye

Gość lalalolalulalila
znająca się- a co w tym złego , że tak napisał - nie wklei foty przecież - widocznie fajny facet z niego i na niego lecą, a ty masz z tym jakiś problem chyba. Na mnie też leca faceci i mogę o tym pisać bo tak jest czy się to tobie podoba czy nie. Jak widać na załączonym przykładzie i tak sam wygląd niczego nie załatwia ...

Gość fredrikson
heh ja nie musze niczego udowadniac, nie w takim miejscu :) prowadzimy dyskusje, kazdy ma swoje przemyslenia, ja jako lalus dziekuje za Twoje :) MałaSamara moze problem lezy wlasnie w zlej samoocenie? to moze byc znaczacy powod braku zainteresowania. neurony lustrzane dzialaja i ludzie naturalnie ciagna do osob z usmiechem na twarzy i pewnych swego, chyba ze ich brak pewnosci blokuje tak bardzio, ze nawet nie pozwala naturalnie ciagnac;)

Gość absolwentka24
fredrikson, w przyszlej pracy chyba jedyna nadzieja... to straszne, ale zaluje calego okresu studiow, ze caly czas bylam te 'zimna suka", ehh gdybym mogla cofnac czas... tylko czy bym rzeczywiscie byla inna?:o

Gość lalalolalulalila
absolwentka - a może zapisz się na zaoczne jakieś jeszcze co?? ;) wiesz ile babek u mnie studiuje nawet sporo starszych?? W końcu wiedzy nigdy dość - trzeba poszerzać horyzonty i te sprawy...;)

Gość fredrikson
autorko, zalowanie okresu studiow nic nie da :) lepiej spojrz w przyszlosc. ja moglbym zalowac 3,5 roku spedzonych z kobieta, ktora miala byc wlasnie ta no i nie byla mowiac krotko. i to byly najlepsze 3 lata studiow :/ bedzie dobrze, jesli nie w pracy to gdzie indziej. poki co korzystaj z atrakcji zycia :) moze gdzies na koncercie, albo w kawiarence... :)

Gość absolwentka24
lalalolalulalila, tak, niby nie taka stara, ale jednak stara jak na samotna kobiete:o idac na studia, wyjezdzajac na wakcja, na stypendium wierzylam, ze spotkam tego JEDYNEGO albo chocby kogos w kim sie ze wzajemnoscia zakocham.. i zawsze nici... pa🖐️

Gość absolwentka24
lalalolalulalila, moze bede robic podyplomowke, moze doktoranckie... ale nie w tym roku.. oj nie;)

Gość fredrikson
absolwentka24 jesli duzo nazbieralo sie tych nici to w koncu kogos do siebie przyszyjesz :) glowa do gory, wlasnie dobiegaja konca Twoje ostatnie wakacje ;) potem juz tylko urlopy ;) aj ciezko sie bylo przestawic po studiach...

Gość absolwentka24
fredrikson, jutro ide z przyjaciolka na kawe, na pewno poznam tego Jedynego:D:classic_cool:

Gość fredrikson
ja na podyplomowke chyba sie skusze. namawiany przez profesorka na doktorat odmowilem, bo mnie nie pasjonowala prowadzona dzialalnosc naukowa i bardzo dobrze zrobilem :) szkoda czasu na doktorat, jesli sie nie czuje tematu

Gość fredrikson
absolwentka24 no z takim usmiechem i w tej czerwonej czapeczce masz duze szanse ;) powodzenia spadam, mialem tyle rzeczy zrobic, a sie zagadalem na bliski mi temat :P milych snow Panie i... do zobaczenia w realu hehehehe ;)

Gość absolwentka24
fredrikson, troche mnie przeraza to "powazne zycie", ale co zrobic...

Gość absolwentka24
fredrikson, zaloze jeszcze jakis zloty lancuch i zrobie furore:D:P dzieki za rozmowe, milo bylo "poznac";) dobranoc 🖐️

Gość pierdolnik
ale pierdolicie.. jestescie po prostu banda nieudacznikow i nikt Was nie chce. tyle w temacie, uzalajcie sie dalej jak to nikt nie jest Was warty

Gość buehuebuehue
znajaca sie narzeczy = nastepna zakompleksiona, tlusta, leniwa dupa wyzalajaca sie na kafeterii :) zenua :)

Gość druuuuuuuuu
Ja mam o wiele mniejszą szansę na związek, sam jestem mężczyzną bez wyższego wykształcenia i w dodatku jestem rolnikiem, a w kręgu mojego zainteresowania są kobiety inteligentne i z klasą, a te zazwyczaj są wykształcone i mieszkają w mieście. Mam zatem dużo mniejsze szanse na "sparowanie" aniżeli autorka.

Gość pelna_halabarda
do druuuuuuuuuu rzeczywiscie teraz panuje moda na miejski styl zycia, ale nie kazdemu musi to odpowiadac. moze powinienes poszukac w innych kregach... na pewno wiele kobiet marzy o wiejskiej sielance ;) na pewno mniej marzy o harowce... kazdy chce zyc wygodnie i sie nie przemeczac, a na wsi jednak trzeba zasuwac

Gość do druuuuuuuuu
z wiekiem bedziesz musial przystopowac z wymaganiami, bo inaczej samotnosc do starosci gwarantowana.

Gość aniol_smierci
no niestety zadna panna miastowa nie pojdzie w rolnicza glusze :/ kiepska sprawa. musisz poprzestac na wiejskich dyskotekach :/ fredrikson mysle ze jeszcze pare lat i tez zmiekniesz. wezmiesz w koncu pierwsza lepsza i bedziecie tak zyc bez uczucia jakiegos wilkiego tylko po to, aby nie zyc w samotnosci. absolwentka - podobnie jak fredrikson, albo jeszcze gorzej, bo on jakies tam zwiazki mial, a Ty w ogole stara panna juz

Gość fredrikson
aniele smierci, nadzieja jest (prawie) zawsze :)

Gość A wiecie co................
od dziś przestaję czytać topiki na kafeterii i mam nadzieję, że już nigdy nie skuszę się, żeby tu zajrzeć. Nie tylko nie ma tu szans na dobrą radę, albo chociaż jakąkolwiek radę, o zrozumieniu mowy nie ma a poza tym dodatkowo nie ma tematu (nie ma naprawdę ani jednego !!!!!!), w którym byście się nie wyzywali od kogo popadnie. Po przeczytaniu kilku zdań opuszcza mnie wszelka radość życia.Ludzie, no idzcie wyładować swój giew i frustrację gdzie indziej. Nie wiem może jesteście wszyscy z dużych miast i macie wysokie mniemanie o sobie i stąd taki stan... I wiem co będzie pod tym wpisem ;) obelgi, jad, przekleństwa, głupkowate teksty bez sensu...- bo po prostu inaczej nie umiecie ! pozdrawiam, żegnajcie.

Gość biala_mewa_odlatuje
ja tez sie zegnam z Wami chuje ;)