Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena anel

mój prawie 6-letni związek

Polecane posty

Gość lena anel

jest mi w nim bardzo bobrze,wiadomo czasem tylko sprzeczki o głupoty ale kiedyś bardzo dawno temu,nim nie małam faceta wchodziłam na czaty ostatnio mój był bardzo zajety,chciałm zobaczyc co się tam dzieje weszłam,zobaczyłam jednego faceta i tak mnie zaitrygował,że z nim pisze źle się z tym czuje czasem czy to 6 lat z jednym partnerem sprawia,że zwykła rozmowa jest b.przyjemna?

Gość 3 cytryny
nie po prostu, czasem sie z ludźmi gada. równie dobrze mogłaś nie mieć szczęscia i nik by z tobą nie pogadał tyle

Gość lena anel
tylko,że przeszliśmy na gg jak go nie ma,i nie mogę porozmawiać z nim to masakra zamiast położyć sie ze swoim facetem wole pogadać z kims obcym,czy to normalne

Skoro zle sie z tym czujesz ( a wlasciwie dlaczego?) to przestan pisac. Ja kiedys tez z jednym pisalam, fajny mlody, a potem sie okazalo, ze ma 50 lat. Wiec juz sie nie bawie w takie cos.

Gość lena anel
tzn ja wiem dokładnie jak wygląda-jest bardzo przystojny(po prostu byl raz na kamerce i go widziałam) jak z nim rozmawiam to czuję się jak na początku znajomości z moim to nie jest proste -przestać rozmawiać ja nawet o nim myślę:(

Ja nie mowie, ze to cos zlego. Ale skoro ty masz watpliwosci, to moze? Bo pewnie z jakiegos powodu ukrywasz te rozmowy przed swoim chlopakiem?

Gość dziewczonka25
Po co zaczynalas jak teraz jest ci zle? Mądra Polka po szkodzie. Życzę ci żeby twój facet zrobił ci to samo.

Gość qwertymmm
wydaje mi sie ze jest poprostu milo ze jestes tyle lat w zwiazku i nadal mozesz sie komus podobac,nadal ktos sie toba interesuje

Gość jabrunet28
jesli nie jest MEGA pasztetem to kazdy sie moze nią zainteresować. ''każda potwora..."