Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24 latkaa

dwie kreski!!!!

Polecane posty

Gość 24 latkaa

boze dzisiaj to zobaczyłam ,jestem szczesliwa a zarazem nie moge w to uwierzyć bo od prawie roku patrzyłam i ciagle była jedna kreska ... czy test moze sie mylic czy spotkała sie któraś z was z pomyłką ? bo boje sie ze test oszukuje a ja jak pojde do lekarza to znowu sie rozczaruję....po jakim czasie od zrobienia testu isc do lekarza?

Gość 24 latkaa
o 5 dni :)

Ja poszłam po zrobieniu 3 testów, które były pozytywne i @ spóźniała mi się 10 dni :). Możesz iść do lekarza, ale zapewne będzie kazał Ci przyjść za jakieś 2 tygodnie :). Gratuluje dzidziusia :)

Gość kaskadka
ja tez gratuluje:):):)

Gość 24 latkaa
to na prawde nie moze byc pomyłka?D nie mam zadnych objawów tylko duzzzzy apetyt i bolące piersi ale myślałam ze to przed @ jak zawsze...

Gość 24 latkaa
dziekuje dziewczyny az łzy leca mi z oczy ,tak sie ciesze umówie sie do lekarza za pare dni ....

Jeśli chcesz być pewna czy jesteś w ciąży zrób test z krwi on da Ci 100% odpowiedź :)

Gość 24 latkaa
teraz wiem skad spanie po 12 godzin :D i dalej jestem nie wyspana... czy któraś tez tak miała?

Poczekaj jeszcze troszkę to zobaczysz ile można spać. Ja jestem w 26tc i śpię ile wlezie :P

Gość 24 latkaa
spac to ja akurat uwielbiam takze spoko;) wiecie co jest najlepsze ze prawie dwa tyg.temu moja babcia popatrzyła na mnie i powiedziła ze jestem w ciazy a ja sie smiałam ze głupoty wygaduje :D

Znam też taką pewną panią, która potrafi spojrzeć i powiedzieć czy kobieta jest w ciąży. Na początku śmieszyło mnie to, ale gdy powiedziała, że ja jestem w ciąży i okazało się, że rzeczywiście to bardzo mnie zaskoczyło skąd ona niby to wiedziała :)

Gość 24 latkaa
czarownice jakies;) teraz bede zameczac na forum pytaniami roznymi bo kompletnie nie wiem jak to jest byc w ciazy ;)

U mnie było tak: początek troszkę ciężki przez mdłości, ale teraz :) jest ok. Maluszek kopie mocno :)

Gość 24 latkaa
mam nadzije ze bede dobrze znosic ciaze:) a teraz zmykam juz spac bo oczy mi sie zamykaja ....pewnie jitro bede miałą wiecej pytan:)

Gość gratuluje
z calego serduszka :) tez bym tak chciala ... moze kiedys :)

Gość malinowa malwinka
zazroszcze zarowno dwuch kresek jak i 24 lat :) cudowny czas przed Tobą, wysypiaj sie.

Gość 24 latkaa
dzieki sliczne mało co spałam dzisiejszej nocy z wrażenia :D ale i tak czuje sie wyspana i mam ochote wszystko robic:) pozdrawiam wszystkie kobietki mamuśki i oczywiscie przyszłe mamuski tez:)

Gość 24 latkaa
mam takie pytanie ...powinnam juz zacząc brać kwas foliowy i jaki? czy jeszcze jakies witaminki bierze sie w czasie ciazy? i czy to prawda ze nie mozna siedziec przed komputerem;)?

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kwas foliowy powinnaś zacząć brać co najmniej 3 miesiące temu! Właśnie teraz jest on najbardziej potrzebny Resztę witamin na razie sobie daruj - lekarz Cię tu nakieruje

Gość 24 latkaa
nic mi sie nie stanie jak zaczne brac dopiero teraz:) ale dziki za odpowiedz

Gość dajcie spokojjjjjjj
Tobie moze nic sie nie stanie,ale dla rozwoju dziecka kwas foliowy jest wazny.dziwne,ze od roku staralas sie o dziecko i tego nie wiesz...

Gość 24 latkaa
a jednak nie wiedziałam :) ale mysle ze kiedys,kiedys tego nie było i kobiety jakos normalnie rodziły dzieci teraz mysle ze powinnam zmienic lekarke skoro ona odrazu mi nie kazała brac kwas...